Vaterpolisti Radničkog i Partizana čestitaju jedni drugima

Filip Filipović i Dušan Mandić imali su reči hvale posle polufinalne utakmice Lige šampiona u Barseloni

  • 0

Kapiten vaterpolista Radničkog Filip Filipović rekao je posle pobede nad Partizanom da je je njegov tim odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone.

Kragujevčani su se plasirali u finale završnog turnira Lige šampiona savladavši danas u srpskom polufinalu u Barseloni ekipu beogradskog Partizana sa 9:4.

- Upravo smo odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone. Mislim da ćemo uspeti da zadržimo ovaj zamah i čvrstinu u odbrani za sutra. Verujem da imamo 50 posto šansi da slavimo u finalu i osvojimo trofej. Čestitam Partizanu za ono što su uradili juče u četvrtfinalu protiv Pro Reka - izjavio je Filipović za sajt turnira u Barseloni.

Jedan od najboljih igrača Partizana, Dušan Mandić, istakao je da su on i njegovi mladi saigrači na meču protiv Pro Reka, koji je bio među glavnim kandidatima za titulu, pokazali "kako Srbi zaista mogu da igraju vaterpolo".

- Jučerašnja igra bila je naša nagrada za sezonu. Zaista sam ponosan na svoj tim, međutim, Radnički je danas bio bolji i zaslužio je da pobedi. Želim im mnogo sreće sutra u finalu - poručio je Mandić.

U meču za titulu prvaka Evrope Radnički u subotu od 20 sati igra sa domaćinom turnira Barselonetom, koja je večeras u drugom polufinalu pobedila riječko Primorje sa 10:8.

Partizan će u subotu od 18.30 sati igrati za treće mesto sa Primorjem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA