NAĐ NAPUŠTA HUMSKU: Niko mi se nije javio, sve je jasno!

Dosadašnjem sportskom direktoru crno-belih ugovor ističe poslednjeg dana maja, a sa njime niko nije pričao na temu nastavka saradnje, što je znak da će za letnji prelazni rok u Partizanu biti zadužen neko drugi

  • 18

Partizanu ovog leta predstoje velike promene. Crno-beli su posle šest godina skinuti sa trona u Srbiji zbog čega će morati da se izvrši rekontrukcija igračkog kadra i ponovo oformi tim koji će biti kadar da vrati titulu u Humsku. Pored promena u ekipi izgleda da će i uprava pretrpeti neke, jer Albert Nađ sada je već izvesno neće ostati sportski direktor.

Nekadašnji fudbaler crno-belih ima jednogodišnji ugovor koji ističe krajem maja, a niko od čelnih ljudi ga nije kontaktirao niti razgovarao na tu temu sa njime, što je očigledan znak da on svoju funkciju neće obavljati u budućnosti i da će za transfere u letnjem prelaznom roku biti nadležan neko drugi.

Ovoga je svestan i sam Nađ, koji je indirektno u izjavi za Novosti potvrdio da je kraj saradnje i njegovog rada u klubu u kome je proveo mnogo godina kao igrač i kao funkcioner, gotovo siguran.

- Bio sam nekoliko dana na odmoru, a kada sam došao u klub nisam ni sa kim razgovarao oko mog daljeg statusa. meni ugovor ističe poslednjeg dana maja, a kako nema nikakvih nagoveštaja za dalje, izgleda da je sve jasno - rekao je Nađ, a zatim se osvrnuo i na neuspešnu sezonu koja je tek završena.

- Normalno je da niko nije zadovoljan sezonom bez osvojenog trofeja, ali je svima jasno da je bilo i dobrih stvari. U derbiju smo pokazali da smo bolji od večitog rivala, ali je druga stvar što jedan poraz i dva remija nisu dovoljni za više od drugog mesta. Mislim da smo odigali loše samo protiv Napretka - završio je Nađ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA