NISU IMALI SNAGE: Vaterpolisti Partizana četvrti u Evropi!

U borbi za treće mesto crno-beli vaterpolisti poraženi od riječkog Primorja rezultatom 12:6

  • 0

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da se domognu trećeg mesta u Evropi pošto su poraženi od riječkog Primorja rezultatom 12:6.

Uprkos ovom porazu mlada ekipa crno-belih ostvarila je odličan rezultat s obzirom na probleme koje su imali i činjenicu da su im navijači donirali sredstva kako bi uopšte mogli da se takmiče. Nagradu su dobili u vidu trijufa protiv Pro Reka, ali su Radnički u polufinalu i sada Primorje, bili preteški rivali.

Crno-beli su odlično ušli u duel i vrlo brzo su poveli sa 2:o preko Ćuka i Stojanovića, ali se iskusni tim Primorja vrlo brzo vratio i izjednačio. Strelci su bili Varga i Garsija.

Kontranapad Primorja u finišu druge deonice realizovao je ponovo Garsija i hrvatski tim je na poluvreme otišao sa golom viška. Već po povratku prednost je duplirana, ali su Ćuk i Dedović uspeli vrlo brzo da izjednače rezultat. Potom su usledila po dva gola na obe strane i Partizan je pri rezultatu 6:6 stao.

Braća Varga su pogodila za 8:6, a kada je Primorje iskoristilo i drugi peterac za 9:6 bilo je jasno da će crno-beli teško do trijumfa. Usledila su nova tri gola protivnika za konačnih 12:6 i treće mesto.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA