DOĐI I TI: Ivana Španović i Emir Bekrić gosti humanitarnog turnira za pomoć ugroženima!

Rukometni klub Novi Beograd organizator je ovog događaja na kome možete da se takmičite u malom fudbalu, rukometu i košarci i na taj način pomognete ugroženima u poplavama

  • 1

Humanitarni turnir "Budi sportista - budi human", čiji je tehnički organizator rukometni klub Novi Beograd, biće održan u petak 6. juna na Adi Ciganliji, a sav prihod biće uplaćen na račun za pomoć stanovništvu Srbije koje je ugroženo u poplavama koje su pogodile našu zemlju.

Promoteri turnira i gosti na svečanom otvaranju biće Ivana Španović i Emir Bekrić, a svi koji se bave sportom bili profesionalno ili rekreativno moćiće da prijave svoje ekipe i da igraju mali fudbal, rukomet i košarku, dok će za žene i decu biti organizovano samo takmičenje u rukometu.

Cena prijave po ekipi je 3.000 dinara i taj novac će biti prosleđen napaćenom narodu koji je evakuisan iz svojih kuća kada je pre dve nedelje vodena stihija pogodila Srbiju. Što se tiče opreme koju treba poneti, potrebni su ručni semafori, nreže za golove i štoperice.

Takođe za vreme turnira biće organizovana i aukcija na kojoj će biti ponuđeni dresovi poznatih srpskih sportista, a prihod če isto ići u humanitarne svrhe. Zvaničan početak zakazan je za 12.30 u petak.

Dođite na Adu, takmičite se i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA