BLAŽIČ: Partizan je jednom morao da nas pobedi! (VIDEO)

- Mislio sam kad smo poveli da smo prelomili, ali nije bilo tako. Morali smo i mi da izgubimo jednom od Partizana, a bolje što je to sada, nego u plej-ofu - rekao je posle poraza najbolji pojedinac u redovima Crvene zvezde

  • 51

Košarkaši Partizana uspeli su u četvrtom ovosezonskom okršaju sa Crvenom zvezdom da zabeleže prvu pobedu. Crno-beli su slavili u Železniku i tako maltene obezbedili prvo mesto pred plej-of.

Najbolji pojedinac u redovima crveno-belih, Jaka Blažič smatra da je bolje što se ovaj poraz od Partizana desio sada, a ne u plej-ofu i nada se boljim danima posle tri vezana poraza izabranika Dejana Radonjića.

- Od početka smo krenuli dosta loše. U drugom poluvremenu smo odigrali agresivnije i stigli smo, ali ipak smo uspeli da izgubimo u produžetku. Mislio sam kad smo poveli da smo prelomili, ali nije bilo tako. Morali smo i mi da izgubimo jednom od Partizana, a bolje što je to sada, nego u plej-ofu -rekao je Blažič i dodao:

- Smatram da ne znači mnogo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Jeste nam sigurno lakše da igramo pred domaćim navijačima, ali uvek izađeš na teren i daš maksimum. Moramo da se dignemo do polufinala posle tri ova poraza. Hvala puno navijačima - rekao je Blažič.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    1. jun 2014 | 11:08

    "Kosarkasi Partizana u cetvrtom ovosezonskom duelu uspeli su da pobede Crvenu Zvezdu u Zelezniku..." Otprilike tako krece tekst... Kosarkasi partizana su pobedili sinoc, u cetvrtoj utakmici,kosarkase zvezde, njihovu upravu, drzavu, sudije, zandarmeriju i huligane sa tribina. Tako bi trebalo da pise u tekstu.Ovo sto se desavalo tokom i po zavrsetku utakmice je sramota, sramno suđenje da sramnije ne moze biti, koje je i rezultiralo takvom zavrsetku. Sramotna i ne znam jos kako da je nazovem Pavloviceva peta licna koje bi trebalo da se postidi citavo rukovodstvo zvezde i drzave Srbije, vlada Srbije na celu sa premijerom i ostalima,urednici svih listova u Srbiji koji ni jednog momenta, ni u jednoj jedinoj recenici ne daju slovo sudijama i njihovom kriminalno odrađenom poslu... Nemam reci. Tj imam.Kriminal i diktatura, kako u drzavi tako i na ulici, u sportskim dvoranama, stadionima. Sve vreme meca komentatori na RTS prenose mec kao ds igrs Zvezda protiv Albe iz Berlina.Smesno.

  • Milan Zemun

    1. jun 2014 | 09:28

    Blažiću,vidim ti si nov ovde ,ali ne baš i inteligentan ,nije ovo jednom pobedili ,ovo traje već 12 godina ...

  • Alex

    1. jun 2014 | 09:16

    Ko vas jebo godinama,jebace vas opet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA