Partizan prodaje Pantića Juventusu zbog finansijskih problema!

Kako navodi "Sport", talentovani vezista potpisaće sledeće nedelje ugovor sa "Starom Damom", ali će ostati još godinu dana u Partizanu na pozajmici

  • 8

Novo dete iz Partizanove omladinske škole napustiće Humsku, a da nije ni pokazao sav potencijal. Danilo Pantić će po svemu sudeći nastaviti karijeru u Juventusu.

Kako prenosi dnevni list "Sport", Partizan je u finansijskim problemima koji mogu da budu rešeni jedino prodajom nekog od talentovanih fudbalera, a izbor je izgleda pao na mladog vezistu. Upravi je hitno neophodan novac, kako bi regulisala zaostala dugovanja prema igračima i zaposlenima, pa će prodaja Pantića omogućiti željeni novac.

Klub iz Torina je već duže vreme zainteresovan za Pantića, a konačan dogovor bi trebalo da padne sledeće nedelje. U Juventusu imaju plan da kupe Pantića, ali da ga naredne sezone ostave da igra u Partizanu i stiče iskustvo kao pozajmljen igrač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    1. jun 2014 | 12:00

    EJ BRE, DOK CE LOPUZA MUTAVA DA SKIDA KAJMAK? DAJTE MISU TUMBASA ZA PREDSEDNIKA, PAMETNIJI JE OD OVOG PREVARANTA!

  • Miiile, još dinamita!

    1. jun 2014 | 12:34

    Ako Partizan ima finansiskih problema,šta da rade Lučani,Ivanjica,Užice,Donji Gornji ovaj,onaj itd.....lopovi će sve rasprodati zbog ličnih interesa,bez privatizacije sport u Srbiji se gasi!

  • Kure

    1. jun 2014 | 12:15

    Ne navijam za partizan,ali mi je zao zbog klubova u srbiji sto odlaze tako mladi talenti zbog tamo nekih ramadanija i ostalih. i to za sica lovu.a i sada kada su ga prodali,ja mu ne bi dao da igra za partizan,jer nije vise njihov igrac.zauzima mesto nekom drugom talentovanom klincu.neka igraju igraci koji ce u budicnosti doneti pare partizanu,a ne da razigravaju ovog ramadanijevog i juventusovog igraca.pa zar je moguce da nas u srbiji tako namagarce da nam uzmu za male pare igrace,i onda ostave jos godinu dana da ga mi razigravamo i da mora igrati u prvih 11 i ako je mozda te sezone medju najgorima. PRIVATIZACIJA,da ne gledamo vise lopove.ne verujem bas da bi vlasnik kluba dao nekom menadzeru igraca za 1 milion,kada moze da saceka godinu-dve,pa da ga proda za 10 i da dobro zaradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA