KARADŽIĆ ZABRINUT: Ne vidim napredak u igri reprezentacije!

Prvi čovek srpskog fudbala nije krio nezadovoljstvo nakon druge prijateljske utakmice našeg tima na turneji po Severnoj Americi, a ono čime naročito nije zadovoljan jesu konstantne oscilacije u igri našeg tima

  • 22

Loša igra i rezultat reprezentacije Srbije u susretu sa Panamom, ali i slabo izdanje u drugom poluvremenu protiv Jamajke pre nekoliko dana zabrinulo je i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Prvi čovek srpskog fudbala nije krio nezadovoljstvo nakon druge prijateljske utakmice našeg tima na turneji po Severnoj Americi, a ono čime naročito nije zadovoljan jesu konstantne oscilacije u igri našeg tima.

- Ima mnogo razloga da se govori o našoj igri jer se dešavaju veliki padovi. Možemo mnogo bolje i moramo, jer se napredak u igri ne vidi. Mislim da je jedino prvih 45 minuta protiv Jamajke odigrano korektno, a ostalo... Mada moram reći da je i suđenje bilo loše - rekao je Karadžić i potvrdio da će posle Brazila biti doneta odluka o selektoru.

- Nama ostaje još meč protiv Brazila, nakon čega ćemo sesti i rešiti stvar.

Čini se da sadašnji vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović neće ostati na klupi posle ove turneje, bar se stiče takav utisak nakon ove tri utakmice na kojima je vodio reprezentaciju, iako je serija neporaženosti nacionalnog tima produžena na osam mečeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    2. jun 2014 | 00:26

    Stvara pozadinu za smenu trenera. Reprez.igra na nivou na kom i jesu, tim u sazrevanju, i sve će doći na svoje mesto uskoro. Pa sinoc je Mitrović imao 3 super prilike,svaka mu čast za osecaj u prostoru ali realizacija će doći iskustvom,dečko tek ima 19 g. i oscilacije kod svih su razumljive. Nadam se da će uskoro sve da se složi,a onda po titulu u Francusku. Napred Srbija

  • Rs

    2. jun 2014 | 00:15

    Odlazi onda vise!

  • Cacanin

    2. jun 2014 | 00:52

    Kako te nije sramota, Mihajlovic napravio tim Drulovic zadrzao i odlicno vodi ekipu. Ti se nasao pametan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA