Bolna eliminacija Jelene Janković!

Srpska teniserka izgubila je od Italijanke Sare Erani u dva seta - 6:7, 2:6

  • 3

Koliko će samo Jelena Janković žaliti na eliminaciji sa Rolan Garosa ove godine! U osmini finala, srpska teniserka je poražena posle dva sata, u dva seta, od Italijanke Sare Erani - (5)6:7, 2:6.

Koliko je bila velika borba svedoči Jelenin preokret u prvom setu koji je trajao čak 81 minut - od 1:4, do 5:4. U toj seriji gemova Jelena je morala da zatraži medicinski tajm-aut zbog bolova u desnoj butini. Dva puta je servirala za osvajanje seta, ali je na kraju odigran taj-brejk. U njemu je gubila 2:5, izjednačila je na 5:5, ali je na kraju izgubila 5:7.

U meču u kom je viđeno više brejkova nego gemova koje su dobijale teniserke na servisu, Jelena je iznova i iznova morala da juri prednost 11. teniserke sveta, i u tome je uspevala. Ali onda kada je trebalo da zada poslednji udarac, ili bi pogrešila ili bi se Erani razgoropadila i pretvarala u zid koji je Jeleni vraćao sve.

Napravila je Erani na startu drugog seta još dva brejka i povela 3:0. I pored teškog gubitka prvog seta, Jelena je i pored većeg broja neiznuđenih grešaka uspela da smanji na 2:3, ali je potom ponovo poklonila svoj servis gem, pa je Italijanka servirala za meč. Drugu loptu za to je iskoristila.

Erani će u narednom kolu igrati protv Andree Petković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sashki

    2. jun 2014 | 15:54

    Nista novo gubi dobijeno, nama cupa zivce

  • Joca

    2. jun 2014 | 17:56

    Stara nasa igra koja se nikad promijeniti nece ali opet svaka cast jelena zelim ti puno srece na ostalim turnirima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA