Iz Brazila u Izrael: Stojković dolazi kod Stanojevića u Makabi?

Tako barem tvrde izraelski mediji koji navode da će ugovor biti potpisan na dve godine, a po kojem će Stojković zarađivati skoro pola miliona godišnje

  • 3

Srpski reprezentativac i nekadašnji čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković, po svemu sudeći, nastavlja karijeru u Makabiju iz Haife koji odnedavno vodi biši trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Tu vest preneli su izraelski mediji koji tvrde da će Stojković u Haifu stići odmah po završetku reprezentativnih obaveza. Ugovor bi trebalo da bude potpisan na dve godine, a iznosiće oko 450.000 evra godišnje plus premije, što bi moglo da naraste i do pola miliona.

Stojković će u Makabi stići kao fudbaler Olimpijakosa, iako nije odigrao nijedan zvanični meč za grčkog giganta. Prethodu polusezonu proveo je u Ergotelisu i trebalo je od leta da bude prvi čuvar mreže kluba iz Pireja čiji su navijači u nekoliko navrata istakli da ga ne žele u crveno-belom dresu.

Razlog je svakako poznat, a to je činjenica da je Stojković prešao u Partizan, iako je igrao za Zvezdu čiji navijači su pobratimljeni sa pristalicama Olimpijakosa.

Podatak da su ga navijači Zvezde vređali i u Čikagu jasno govori da reprezentativnom golamnu još nije oprošten ''greh''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA