ENGLEZI POLUDELI ZA MARKOVIĆEM: Čelsi ušao u "rat" sa Liverpulom oko Srbina!

Posle interesovanja "crvenih" sa Enfilda interesovanje za Lazara Markovića pokazali su londonski "plavci"

  • 7

Naslovne strana portigalskih sportskih novina u utorak fokusirane su na veliko interesovanje timova iz engleske za dovođenje srpskog reprezentativca Lazara Markovića.

Uz naslov - "Englezi poludeli za Markovićem - Čelsi i Liverpul počinju rat za dovođenje Srbina" najavljuju veliku trku.

Nije novost da je Liverpul zainteresovan za igrača Benfike, jer je prošle nedelje poslao ponudu od 35 miliona evra, posle čega su svi smatrali da Markovića samo formalnosti dele od Enfilda.

Sada kada se u trku umešao u Čelsi ostaje da se vidi da li će zaista biti tako. Podsećanja radi, još u januaru Čelsi je imao opciju da dovede Markovića za 19 miliona evra, a londonski plavci ovu opciju mogli bi sada da aktiviraju.

Naime, Marković je 50 posto igrač Benfike, dok druga polovina pripada fondu menadžera Pinija Zahavija, a plavci bi prema dogovoru iz januara trebali da isplate po nešto manje od 10 miliona evra.

Marković je prošle sezone odigrao 25 utakmica za Benfiku, a postigao je pet golova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    3. jun 2014 | 12:53

    I NARAVNO najmanje novca ide u Srbiju .Zašto? ?? KOD nas su uvek najjeftiniji,bili ljudi

  • Pera

    3. jun 2014 | 15:59

    Samo nemoj kod onog arogantnog Murinja, posle tri treninga ce reci da si promasaj i baciti te na neku pozajmicu. Isto mi nije jasno zasto se Matic vratio u Celzi kad ga je sam Murinjo oterao.

  • vinci

    3. jun 2014 | 16:43

    Sve pare uzimaju portugalski menadzeri koji vrte fudbal. Drago mi je zbog nasih sto se prodaju ali sve se veti i cene se nabijaju najvise kad se kupuje iz benfike i iz porta. I klosari kao murinjo obavezno kupuju tamo i stavljaju na crno pare u dzep jer je to portugalska mafija koja vrti. Kad vidim onog papka Andre Vila Boasa ima 30 godina i on kao je veliki trener a sve samo portugalska prica njihovih menadzera. To je otimacina sta oni rade!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA