Zvezda se vratila u Pionir!

Crveno - beli posle dva poraza u Železniku ponovo u hali gde uglavnom znaju za pobede

  • 9
KK Partizan – KK Crvena zvezda, slavlje, Igrači KK Crvene zvezde Foto: Marko Todorović

Posle dva uzastopna poraza u Železniku, od Mega Vizure i Partizana, Crvena zvezda će ponovo igrati u Pioniru, pred svojim navijačima. Hala u kojoj igraju Crvena zvezda i Partizan, ponovo je slobodna pošto je dve nedelje unazad bila na raspolaganju ugroženima u poplavama koje su zadesile Srbiju. Crveno - beli će utakmicom sa Metalcem (19 časova, sreda) iz Valjeva zatvoriti ligaški deo šampionata i najaviti plej - of koji će početi sa druge pozicije. - Pauza je na nas sigurno ostavila traga, što je uslovilo naše slabije igre. Međutim, mislim da smo utakmicom protiv Crnokose pokazali da se polako vraćamo u formu. Imali smo veoma dobar pristup, igrali smo u našem ritmu i kao posledica svega toga usledio je ubedljiv trijumf. Upravo nam je to bilo potrebno kako bismo vratili samopouzdanje – počeo je priču Raško Katić vrativši se na susret koji je Zvezda ubedljivo dobila u ponedeljak uveče.

Jedan od najboljih u redovima Zvezde protiv Crnokose najavio je veliku borbu tima za šampionsku titulu. - Imamo velike ambicije kada je naša liga u pitanju. Zvezda dugo čeka titulu šampiona i zato smo silno motivisani da ove sezone trijumfujemo – zaključio je Katić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA