Gogiću, javi se na telefon! Zašto FMP nije kažnjen zbog sakoa? (VIDEO)

Trener Partizana nedavno kažnjen zbog nenošenja sakoa, dok iz istog razloga, namerno ili slučajno, Liga nije ni opomenula trenere FMP-a posle meča u Hali sportova

  • 16

Uoči plej-ofa i završnice domaćeg prvenstva, iz kola u kolo svedoci smo do sada nezapamćenih skandala na domaćoj košarkaškoj sceni.

Liga svakodnevno izriče kazne za svaki propust na mečevima, od bacanja mekih predmeta na teren do tehničke greške zbog međusobnih sukoba učesnika.

Tek što se činilo da oštrom oku delegata i direktora Lige Dragana Gogića ništa ne promiče, napravljen je propust.

Posle isključenja Milana Gurovića zbog guranja Daloa, ekipu FMP-a predvodio je Ninoslav Marjanović, a on i "njegovi pomoćnici" nisu bili obučeni u skladu s ropisima.

Pomoćni trener kluba iz Železnika i ostali članovi stručnog štaba nisu nosili sakoe, kako je to pravilnikom predviđeno, ali zbog toga nisu kažnjeni, dok je treneru Partizana Dušku Vujoševića upravo zbog toga nedavno izrečena kazna od 34.500 dinara, a iz istog razloga kažnjen je i trener Radničkog Miroslav Nikolić.

Da li su upitanju dvostruki aršini ili slučajan propust nadležnih, ipak, za isti čin crno-beli su kažnjeni, dok treneri FMP-a nisu.

Kako god, kad god je gusto direktora lige nema da se javi na telefon kada ga mediji redovno zovu.

Umesto da objasni propust, srlja iz greške u grešku, toliko da je u košarkaškim krugovima, meta velike sprdnje.

Kad se podvuče crta, izgleda da neki propisi u pravilniku KLS služe da bi se Gogić lično obračunao sa Duškom Vujoševićem. Kao da ima neki ozbiljniji problem sa njim, većim od nediscipline na terenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    3. jun 2014 | 19:49

    Definitivno,ovakvo bezočno silovanje sporta i otvoren rat protiv Partizana,uz amnestiju pljačke i otimanja mora imati podršku vlasti..Pa nismo svi mi koji ovo gledamo iz dana u dan valjda svi retardirani!Toliko je primera ove godine,da se ne mogu ni pobrojati!Čović i njegova družina su najveće zlo koje je ikada hodalo Srbijom!

  • grobar do koske

    3. jun 2014 | 17:23

    Sada se vidi da je sako samo bio izgovor, za pocetak primenjivanja represivne sile nad dugogodisnjim Srpskim Sampionom-PARTIZANOM , zbog cega je pod hitno potrebna INTERNACIONALIZACIJA pitanja regularnosti kosarkaskog prvenstva Srbije ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Jera

    3. jun 2014 | 17:31

    Ne nego čovića preko gogica, zna se ko ga je postavio.Ja lepo kažem da je zvezdi A pogotovu covicu trn u oku Dule Vujošević i da se već uveliko radi na tome da se smakne, problem je vujoševićev što naseda na provokacije i treba malo da spusti loptu.Ali i razumem ga s'jedne strane i ta tortura treba da se izdrži.Sve se radi da se partizan skine u svim sportovima, da bi zvezda dominirala,zar ste toliko slepi.Nedaj se PARTIZANE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA