VUJOŠEVIĆ PRED MEGU: Odmorićemo nekoliko igrača

- Nastojaćemo da utakmicu protiv Mega Vizure iskoristimo kako bi se što kvalitetnije pripremili za ono što nas čeka - rekao je trener Partizana

  • 6

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da će u 14. kolu Superlige protiv Mega Vizure odmoriti nekoliko igrača, kako bi njegov tim što odmornije i spremnije dočekao početak plej-ofa.

- Jasno je ko će igrati u plej-ofu i nastojaćemo da utakmicu protiv Mega Vizure iskoristimo kako bi se što kvalitetnije pripremili za ono što nas čeka. Neke igrače je potrebno regenerisati, ali to nas ne odvraća od ideje da odigramo na visokom nivou i da pobedimo. Mislim da je ekipa protiv FMP-a nakon velikog zaostatka pokazala visok nivo karaktera i odgovornosti prema klubu. Uspeli smo da se vratimo i dobijemo iz jedne vrlo komplikovane i nepovoljne situacije, što je dodatni kvalitet - rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je dodao da je Mega Vizura kvalitetna ekipa i da crno-beli ne sme da je potcene.

- Mega Vizura je definitivno obezbedila treću poziciju. Oni poseduju kvalitet, uz nekoliko veoma iskusnih igrača i jednu garnituru veoma talentovanih koji su na pragu, a neki su već i članovi reprezentativnih selekcija. Sasvim je sigurno da se njihove aspiracije ne završavaju samo trećim mestom u Superligi. Suštinski, ekipe koje su bez nekog posebnog imperativa rezultata i rasterećene, su i najopasnije - zaključio je Vujošević.

Utakmica 14. kola Superlige između Partizana i Mega Vizure igra se sutra od 20 sati u Hali sportova na Novom Beogradu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. jun 2014 | 16:06

    Kakva slika-NEPROCENJIVE vrednosti !!! Sekundarci,koliko vas je Dule "ugnjetavao,terorisao,psihicki ubijao,urnisao.." Dejan Milojevic ce sve to nastaviti(a i nadograditi) i jos ce vas, fizicki na sve to i zlostavljati !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Zato se nemojte unapred radovati Duletovom odlasku,posle njega ce vas stici Bozija kazna..

  • Bogdanovic

    3. jun 2014 | 16:03

    A da malo odmoris i svoj mozak uz neku zestoku terapiju?Tvrdim da ti je to prioritet.Krajnje je vreme za lecenje uz danonocan nadzor strucnog osoblja.

  • ZliZo

    3. jun 2014 | 16:08

    Uaaa siledžija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA