ĐOKOVIĆ: Biće težak meč protiv Gulbisa!

Srpski teniser već je arhivirao četvrtfinalni meč protiv Raonića i okreće se polufinalu gde ga čeka Letonac koji je napravio pravi podvig došavši do četvorice najboljih na Otvorenom prvenstvu Francuske

  • 1

Novak Đoković je uspeo da dođe do svog šestog polufinala na Rolan Garosu pobedom nad odičnim Milošem Raonićem koji mu je zadao dosta muka u četvrtfinalnom meču, pre svega svojim sjajnim servisima.

Srpski teniser je posle duela koji je trajao skoro dva i po sata izašao kao pobednik, nakon čega je rekao da je ključ njegovog trijumfa u ovom susretu bila mentalna snaga i upornost.

- Teško je igrati protiv Raonića zbog njegovih odličnih servisa koji su moćni i precizni. Vrlo je teško predvideti ih. Bilo je važno da ostanem mentalno jak i dosledan - rekao je drugi reket sveta koga u polufinalu čeka duel protiv najvećeg iznenađenja dosadašnjeg dela turnira Ernesta Gulbisa.

- On je vrlo dobar igrač. Pobedio je Federera i Berdiha što je poprilično impresivno. On igra svoj najbolji tenis u karijeri, tako da će mi biti izuzetno teško - kazao je Đoković o svom narednom protivniku.

Srpski i letonski teniser su se već jednom sastajali na pariskom Gren slemu, bilo je to u četvrtfinalu 2008. godine, a bolji je bio Đoković, koji vodi i u međusobnim duelima sa 4:1 u pobedama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ing.Miloš J.Đonović

    4. jun 2014 | 01:04

    Čestitke Novaku Đokoviću za lijepu pobjedu u červrtfinalu turnira u Parizu.U preostalim susretima on će postići pobjede,neka ne priča mnogo o svojim protivnicima sve može reci sa jednom rečenicom(Ponijeću sa sobom veliki pehar iz Pariza).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA