Borković ne vozi u SAD, jer dva tima nemaju tržište u toj zemlji!

Ovo nije jedina loša vest za srpskog automoblistu. jer na seledećoj trci u Moskvi neće biti održani treninzi u petak što bi mnogo značilo Borkoviću da upozna stazu na kojoj nikada nije vozio

  • 1

Trke devetog vikenda Svetskog šampionata turing automobila, koje su trebalo da budu vožene 14. septembra u SAD, otkazane su i zamenjene trkama u Aziji.

Do otkazivanja trke na stazi Sonoma došlo je jer Citroen i Lada nemaju tržište u SAD.

- Radovao sam se odlasku u San Francisko, ali mi je malo i drago što je došlo do promene, i što ćemo imati novu trku u Aziji koju ni drugi vozači nisu vozili. Makar jednom u sezoni da smo svi na istom nivou što se tiče staze - rekao je srpski automoblista Dušan Borković.

Novina u WTCC šampionatu je i to što na trci u Moskvi, 7. i 8. juna, prvi put neće biti održani treninzi u petak, već će se samo u subotu pre kvalifikacija voziti dva slobodna treninga.

- Ovo je zaista loša vest. Nikada nisam vozio na stazi u Moskvi i puno bi mi značilo pola sata na toj kao i na bilo kojoj stazi do sada. Posle sudara i dugog puta automobila u Moskvu iskreno strepim kako ćemo sve postići, ali verujem u moj tim - zaključio je Borković.

Borković se nalazi na 12. poziciji u generalnom plasmanu sa 15 osvojenih bodova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    4. jun 2014 | 22:38

    Nijedan pocetak nije lak . Nek zavrsi u prvih 10 i puna kapa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA