Milunović u Sportingu, Petković ipak u Rusiji?

Zvezdin napadač potvrdio da je lisabonski klub zainteresovan, a potpredsednik kluba Slaviša Kokeza nejavaljuje obrt kada su u pitanju pregovori za defanzivca

  • 5

Najavljuje se odlazak fudbalera Crvene zvezde Marka Petković u lisabonski Sporting, gde su zainteresovani za još jednog igrača sa "Marakane" - Luku Milunovića.

O interesovanju za mladog napadača izvestio je portugalski list "O žogo", a sam Milunović je potvrdio da su iz Lisabona bili najkonkretniji sa ponudom.

- Istina je da postoje kontakti sa Sportingom, razgovarao sam s određenim ljudima i sačekaću do kraja nedelje da vidim kako se odvija situacija. Sporting je veliki klub i čast mi što žele da me angažuju, ali imam još neke ponude iz drugih evropskih zemalja. Ipak, Portugalci su do sada bili najkonkretniji - rekao je Milunović "Novostima".

Podsetimo, on je udaljen iz prvog tima pre nekoliko meseci jer jedini nije potpisao dokument da neće tužiti klub, što on nikada nije ni učinio, a uprava se po tom pitanju nikad nije zvanično oglasila.

Ipak, da ne treba još Milunovića "pakovati" za Lisabon jasno je iz izjave koju je potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza dao "O žogu", u kojoj on ističe da upravo Sporting koči i transfer Petkovića.

- Sve smo se dogovorili sa Sportingom, a oni su onda prekinuli komunikaciju. Transfer Petkovića zavisi samo od njih, a ukoliko nam se ne jave u narednih 48 sati počećemo pregovore s jednim ruskim klubom koji nam je poslao atraktivnu ponudu - rekao je Kokeza.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    5. jun 2014 | 08:49

    Luka je jedan u nizu kome nije data sansa!

  • Danijel DS

    5. jun 2014 | 08:06

    E a za ovim klincem ćemo još zazaliti !

  • zvezdaaaaaaaaa

    5. jun 2014 | 09:38

    Zalicemo mi za ova obadva igraca petkovica smo mogli sledece godine da prodamo za mnogo vise , a milunovica nisu pustali da igra , a on je mnogo dobar igrac ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA