Roberto Karlos završio karijeru

Brazilski fudbalski as nije prijavljen u tim Anžija koji će igrati do kraja ove sezone

  • 0

Brazilski fudbalski as Roberto Karlos, koji u aprilu puni 39 godina, nije prijavljen u tim Anžija na sajtu Ruske profesionalne fudbalske lige, što formalno znači da ne može da igra do kraja sezone, a praktično da je završio karijeru. To je potvrdio i potpredsednik kluba German Čistjakov.

Roberto Karlos je već deo stručnog štaba Anžijevog novog trenera Holanđanina Gusa Hidinka, u kojem je pomoćni trener i Željko Petrović. Brazilski levi bek razornog šuta vodi se na klupskom sajtu i kao direktor tima.

Roberto Karlos je pre nekoliko meseci i najavio da mu se bliži kraj karijere. Sva je prilika da mu je u Anžiju zagarantovano mesto trenera kad stekne licencu za taj posao, a možda i neka od rukovodećih uloga. U vođenju ekipe već je učestvovao, pošto je pomagao Andreju Gordejevu, kada je jesenas smenjen Gadži Gadžijev, kome je Gordejev bio desna ruka.

Roberto Karlos je u Anži došao pre godinu dana. Brzo je postao kapiten. Ugovor mu važi do kraja iduće sezone, a spekuliše se da mu je godišnja zarada četiri do pet miliona evra.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA