Džejms i Durent predvode prvu petorku NBA lige

Pored dvojice najboljih igrača lige u petorci lige našli su se Žoakim Noa, Kris Pol i Džejms Harden

  • 0

Kevin Durent i Lebron Džejms predvode najbolju petorku NBA lige u kojoj se nalaze još Kris Pol, Džejms Harden i Žoakim Noa.

Kevin Durent je logično u petorci, jer je prethodno proglašen i za najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone (MVP). On je po četvrti put u poslednjih pet sezona bio najbolji strelac lige sa prosekom od  32 poena, 7,4 skokova i 5,5 asistencija.

Košarkaš Majami Hita LeBron Džejms stigao je do devete sezone u kojoj je postigao više od 2000 poena, uz najbolji procenat šuta u karijeri - 56,7 odsto.

Pored Durenta i Džejmsa u prvu petorku izabrani su i košarkaš LA Klipersa Kris Pol, Džejms Harden iz Hjuston Rokitsa, kao i centar Čikago Bulsa Žoakim Noa.

Harden i Noa su prvi put dobili ovo priznanje, dok je Pol po četvrti put u karijeri član prve petorke najjače lige na svetu. Durentu je ovo peto takvo priznanje, dok je Džejms po osmi put u karijeri čalan prvi prvog tima NBA lige.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA