Partizan od svake ulaznice donira 100 dinara za pomoć poplavljenim područjima!

Cene karata za polufinalni duel plej - ofa aktuelnog šampiona i ekipe Radničkog iz Kragujevca je 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter

  • 0

Košarkaški klub Partizan NIS nastavlja da pomaže ugroženima od poplava.

Nakon akcije "SMS na 1003 - ulaznica u Halu", klub iz Humske poziva svoje navijače da u subotu, 7. juna dođu u dvoranu Pionir, kako bi bodrili svoj tim u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige, a ujedno i pomogli poplavljenima.

Od svake ulaznice aktuelni šampion Srbije će izdvojiti 100 dinara za pomoć onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Cene karata za polufinalni duel aktuelnog šampiona i ekipe Radničkog iz Kragujevca je 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Prikupljeni novac klub će uplatiti na namenski dinarski račun broj 840-3546721-89, koji je otvorila Vlada Republike Srbije u svrhu otklanjanja posledica vanrednih okolnosti izazvanih katastrofalnim poplavama.

Ulaznice će biti u prodaji na dan utakmice tri časa pre početka meča na blagajni hale Pionir, gde je jedino i moguće kupiti karte u naznačenom periodu.

Prva utakmica polufinala plej-ofa Partizan NIS - Radnički Kragujevac zakazana je za subotu, 7. juna sa početkom u 19 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA