UO Partizana: Nađ bez posla, podrška treneru Nikoliću!

Upravni odbor odlučio da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata ovog Upravnog odbora * Klub je izrazio zahvalnost dosadašnjem sportskom direktoru Albertu Nađu na velikom doprinosu rezultatima

  • 6

Upravni odbor FK „Partizan“ održao je u četvrtak svoju redovnu sednicu na kojoj su razmatrani rezultati i rad I tima u protekloj sezoni, planovi za narednu sezonu i mere za racionalizaciju poslovanja i finansijsku stabilizaciju. 

Ono što je definitivno je da je Albert Nađ ostao bez posla, jer je funkcija sportskog direktora privremeno ukinuta, ali još nije poznato da li će Ranko Stojić ući u klub kao pšto je tokom dana bilo informacija.

Nakon sastanka klub je izdao kratko saopštenje koje prenosimo:

"Izveštaj o proteklom prvenstvu i ostvarenim razultatima, kao i plan priprema podneo je Trener prvog tima. Upravni odbor je usvojio izveštaj i izrazio uverenje da će predstojeći pripremni period i prelazni rok stvoriti uslove da se obezbede rezultati adekvatni ambicijama i ugledu kluba.

Upravni odbor je ovlastio Sekretarijat kluba da obavi sve poslove u prelaznom roku sa ciljem uspostavljanja finansijske stabilnosti i očuvanja neophodnog kvaliteta igračkog kadra.

"Upravni odbor je takođe doneo odluke o pristupanju realizaciji ranije usvojenog plana reorganizacije, racionalizacije i dugoročne finansijske konsolidacije. U tom okviru prihvaćen je predlog Sekretarijata da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata ovog Upravnog odbora. Ta odluka je motivisana razlozima racionalizacije, smanjenja troškova i objedinjavanja poslova u okviru sportskog sektora kluba.

"Upravni odbor je tom prilikom izrazio zahvalnost dosadašnjem sportskom direktoru Albertu Nađu na velikom doprinosu rezultatima kluba prethodnih godina, i izrazio uverenje da će, kao član Upravnog odbora, i dalje doprinositi svojim radom, iskustvom i znanjem budućim uspesima kluba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako je

    5. jun 2014 | 20:43

    Bravo za upravu.Pa sledeće godine da se,daj Bože,ponovi isti uspeh kao i ove.

  • Ciganski otpad vodje su vaše

    5. jun 2014 | 23:03

    Ostani trenerska prevaro da slavimo i sledeće godine..za ovog glodara:nebitan je faktor bitno je da smo šampioni!još ne možete da se pomirite sa tom činjenicom zato mi je titula iz dana u dan sve sladja!

  • grobar do koske

    5. jun 2014 | 21:40

    Podrska, kojem Nikolicu ??..Tominom sinu,velikom Grobaru i coveku,mislim da je on idealno resenje..igraci nam ne bi bili ni potrebni,kao ni pecurkancima ove godine(mada oni strajkuju nesto,nisu svesni da su bili totalno nebitan faktor u osvajanju titule..)..Partizan-MIT ili cudo !!!..Srbija je zemlja cuda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA