Rad i Metalac igraju novi meč za sedam dana

Nova utakmica biće odigrana u četvrtak, 12. juna, na stadionu Čukaričkog od 19 sati, saopštila je takmičarska komisija FSS

  • 4

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) jednoglasno je odlučila da se za sedam dana odigra nova utakmica revanša baraža za popunu nacionalne Superlige između beogradskog Rada i Metalca iz Gornjeg Milanovca.

To je epilog sastanka Takmičarske komisije nakon što je razmotrila događanja sa jučerašnjeg meča dva tima u Beogradu, koji si doveli do prekida u 49. minutu.

- Komisija je razmatrala sve dopunske izveštaje, kao i zahtev Upravnog odbora gostujućeg Metalca da se utakmica registruje službenim rezultatom 3:0 u korist tog kluba.

- Nakon rasprave, u kojoj su razmotreni svi aspekti događanja na ovoj utakmici, kao i odredbe važećih relevantnih propisa FSS, jednoglasno je odlučeno da se nova utakmica odigra u četvrtak, 12. juna, na stadionu Čukaričkog od 19 sati - saopšteno je na sajtu FSS.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    6. jun 2014 | 00:54

    Funkcioneri rada pate od amnezije...2003g.,kada su ispali iz lige ofk beograd ih je izbacio jer je u zadnjem minutu dao gol.Oni su iz revansizma na utakmici tog leta kupa uefe na karaburmi pri rezultatu 4-0 protiv estonskog tima bacili suzavac sa ulice iza severne tribine,utakmica je nakratko prekinuta gosti se nisu zalili na posledice suzavca i zavrseno je sa 5-1.estonci su trazili 3-0pf od uefe i dobili!U revansu u estoniji romanticari su slavili sa 6-2 i sa 6-5 prosli dalje. Ovde je sluca jos jasniji 3-0 za metalac debela novcana kazna za rad....ko esuzavca laca suzavcem placa

  • ccc

    6. jun 2014 | 06:12

    Nesme fss da konstatuje rezultat 3:0 za Metalac kada je Radu obecan ostanak zarad dacanja bodova zvezdi

  • Roky

    6. jun 2014 | 01:35

    Metalac sa onakvom ekipom realno i ne zasluzuje da igra super ligu. To je druga stvar sto savez gura timove iz unutrasnjosti... Posmatrajuci realno ekipa metalca nije htela da se vrati na teren shatro zbog suzavca a 50min nisu centar presli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA