Trener Novakovog rivala: Ako mu uzme tri gema po setu biće dobro!

Ernest nema šanse protiv Novaka. Đoković je favorit na ovom turniru, pokušao je nekoliko puta prethodnih godina, kaže Ginter Breznik, trener Letonca

  • 7

Ginter Breznik, trener Ernesta Gulbisa, rivala Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, ističe da je Srbin apsolutni favorit, ne samo za pobedu već i za osvajanje turnira.

On je dodao da će biti srećan ako njegov pulen bude uzimao do tri, četiri gema po setu. Đoković i Gulbis sastaju se u petak u 13.00 sati, a zanimljivo je da pročitate ko je Letonac i šta je sve radio u životu.

- Ernests nema šanse protiv Novaka. Đoković je favorit na ovom turniru, pokušao je nekoliko puta prethodnih godina i sada je vreme da on podigne trofej na Rolan Garosu. Siguran sam u to, garantujem to - kaže Breznik za oficijalni sajt turnira.

Što se tiče Gulbisovih šansi za pobedu, tu je bio skeptičan

- Trebaće mu čudo. Bez čuda nema šansu. Ernests igra na visokom nivou. Ali, to je još uvek je 10-15% ispod Đokovićeve prosečne igre.

Novak igra konstantno satima, tako da bi tri ili četiri osvojena gema po setu za Ernesta bila sjajna stvar. Čak i da Novak nema svoj dan, razlika je prevelika, mnogo je iskusniji. A uz to Đoković žarko želi ovu titulu. - rekao je Breznik.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA