ZBOG NAPADA NA DEJANA ANĐUSA: Nebojša Čović na saslušanju u policiji! (FOTO)

Prvi čovek KK Crvena zvezda došao je oko 8.50 časova u stanicu policije u Ulici 29. novembra kako bi dao svoj iskaz u vezi sa navodima novinara Dejana Anđusa koji tvrdi da je pretučen

  • 62

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović došao je jutros oko 8.50 časova na informativni razgovor u stanicu policije u Ulici 29. novembra kako bi dao iskaz u vezi sa incidentom koji se dogodio ispred zgrade Televizije Kopernikus.

Prema onome što može da se čuje iz policije i tužilaštva, dokazi o ovom slučaju se još uvek prikupljaju, ali čeka se i Čovićeva izjava kako bi sve bilo kompletirano.

Osim njega, izjavu treba da daju Čovićev zet Miloš Ninković, inače predsednik Crvene zvezde Telekom, novinar Dejan Anđus i njegov prijatelj Milovan Jovanović.

Policija je dobila video snimak dešavanja ispred zgrade Televizije Kopernikus i očekuje se da bi upravo taj snimak treba da posluži kao krunski dokaz u ovom slučaju.

Čović će danas ispričati svoju verziju događaja i ukoliko se utvrdi da postoji osnovana sumnja za izvršeno krivično delo, policija predaje slučaj tužiocu koji će odlučiti o sudskom gonjenju.

Kako je najavio novinar Dejan Anđus, on će sačekati prvo reakciju države a zatim će podneti privatnu tužbu protiv Nebojše Čovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IXS

    6. jun 2014 | 09:53

    Sta vam je bre glodari,sta ste se uzjogunili,sta se koprcate toliko oko Cokija kad niko nezna ni sta se desilo osim optuzbi onog kvazi novinara-imate vi vaseg Spiridona Kopicla koji javno davi pa se njime bakcite-verovatno Bogdan ne voli karanfile !!!

  • Dera

    6. jun 2014 | 09:48

    Nije da branim Covica, ALI ... Onaj cupavi ponizava i vredja, da nema pojma da je ovo da je ono ... Pa nekako mi je najnormalnije da covek, kada ga neko proziva, ode i lepo zapita :"Sine, koji ti je, o cemu se radi"? E sad, mozda je problem u meni, ali ja jednostavno ne vidim Andjusa kao lika koji ce da kaze:" pa gospodine, znate istrazivacko novinarstvo i tako to, pa znate ja nisam hteo da povredim bilo koga ..." Nego ga je verbalno napao, poceo da pickara, znajuci verovatno da kamera samo snima video zapis, bez zvuka ... A ovom pukao film, i cao ... SAMO JOS JEDNOM DA PODSETIM DA NE BRANIM MULJARU COVICA, ali da mi je ok da odes sam i resis stvar, a ne da saljes klince, narkomane i ostale delikvente, da ne zaboravim navijace ....

  • Niko bitan™

    6. jun 2014 | 08:59

    Valjda polarni medved, a ne nebojsa covic! Zasticeniju vrstu ne videh u ovoj nazovi drzavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA