Zvezda pronašla prvo pojačanje u Užicu!

Crveno-beli stupili u kontakt sa Tijagom Galvaom koji je 1. juna postao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Slobodom, što je dodatni razlog zašto je primamljiv timu iz Ljutice Bogdana

  • 20

Crvena zvezda i pored svih tekućih problema okrenula se i dovođenju pojačanja za narednu sezonu, a sa obzirom na finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi akcenat je pre svega na igračima kojima su istekli ugovori i mogu da dođu bez obeštećenja.

Prvi takav koji bi uskoro mogao da zaduži opremu na Marakani, je prema pisanju Žurnala, doskorašnji igrač Slobode iz Užica, Tijago Galvao kome je istekao ugovor po završetku sezone u kojoj su se Užičani preselili u niži rang. Kontakti sa Brazilcem su već uspostavljeni i sada sledi definisanje uslova oko potencijalne saradnje.

Ono što jeste problem crveno-belih jeste što su za njega zainteresovani još neki timovi koje pored njegovog kvaliteta privlači isto ono što ekipu iz Ljutice Bogdana, njegova sloboda u izboru nove sredine. Ranije su iz Partizana slali signale, a pojavili su se i neki strani klubovi koji bi verovatno mogli da mu ponude veći novac.

Galvao je došao u srpski fudbal još 2011. godine i do sada je odigrao 105 utakmica za Slobodu i postigao 24 gola, a tresao je i mrežu Zvezde, a posebno se pamte njegove makazice na Marakani u jesenjoj polusezoni.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. jun 2014 | 12:27

    CZ pronasla prvo pojacanje,ali za trecu ligu,posto zbog visemilionskih dugova(60 000 000) ispada u nizi rang takmicenja,tj.gasi se...Partizan-MIT ili cudo !!! Ali sve u svemu,mislim da ce im biti veoma vazno pojacanje za PRVO mesto u 3 ligi...

  • VULE

    6. jun 2014 | 15:54

    Danas vise nije vazno kakav je igrac,nego ko mu je MENADJER.

  • Ds

    6. jun 2014 | 10:01

    Bilo bi veoma dobro da nam Galvao dodje on je veoma dobar i spretan igrac,dobrodosao si !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA