Bogdanović posle hvatanja za vrat: Vujošević me voli, zaista je tako! (FOTO)

- A možda je to u stvari bila taktika, kao priprema za završnicu prvenstva. Nikad se ne zna - kaže najbolji igrač Partizana i dodaje: "Malo me je poremetilo to što se desilo, ali ništa specijalno"

  • 36

Četiri dana je prošlo od potpuno neverovatne reakcije trenera Partizana Duška Vujoševića, koji je iznerviran zbog činjenice da je Bogdan Bogdanović dobio petu lični, a zatim i tehničku grešku na utakmici sa FMP-om, uhvatio svog najboljeg igrača na trenutak za vrat.

Talentovani bek, koji je stub crno-belih ove sezone Sportskom žurnalu je pokušao da objasni situaciju u kojoj se našao s trenerom, dan uoči starta plej-ofa šampionata Srbije.

- Desilo se. Dogodilo se u afektu, spontano, a na kraju je ispalo loše po mene. Moja je greška što sam napravio tehničku u tako važnom trenutku, ali sigurno da nije trebalo da usledi baš onakva reakcija.

- Malo me je poremetilo to što se desilo, ali ništa specijalno.

Ubitačni strelac srpskog šampiona odaje utisak da je sve ostalo iza njega, a to se naročito videlo u sjajnoj partiji protiv Mega Vizure, samo dva dana posle incidenta s trenerom.

- Možda je to u stvari bila taktika, kao priprema za završnicu prvenstva. Nikad se ne zna.

Bogdanović je sledećim rečima potvrdio koliko je svestan da ga voli trener Vujošević:

- To je istina, zaista je tako. Taj odnos cenim i smatram većim motivom za rad i napredak, pre svega na treningu.

Jedno od pitanja namenjeno najboljem igraču Evrope jeste loša situacija u srpskoj košarci.

- Ja sam već navikao na pritiske. Tako je bilo i prošle i pretprošle godine. Tad sam još više osećao nego sada. Kao da ovo više nije sport. I ove kazne. Niada se to nije dešavalo, a utiče na nerozu - rekao je Bogdanović.

Posebno ga brine kako stranci u domaćoj košarci proživljavaju ovu situaciju.

- Ne mogu ni da zamislim kako je ovim momcima. Oni verovatno ni ne razumeju zbog čega se sve dešava. Mada, nama je nama još teže, mi razumemo - zaključio je Bogdanović, Partizanov glavni adut u pohodu na odbrane titule.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. jun 2014 | 12:15

    SPARTAnska porodica !!! Najjaca petorka evrope u ovom trenutku:Bogdanovic,Pavlovic,Bertans,Lovernj i Milutinov !!! Problem je jedino sto nemamo ni jednu zamenu za njih,..Tepic,Gagic i Musli..??!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Ivo

    6. jun 2014 | 11:25

    Mogu da se kladim da Bogdan više nikad neće da prigovara sudiji ma kako neosnovanu ličnu grešku dobio, a videlo se juče koliko ga je ovo "poremetilo" - onoliko koševa dade, a dobro je što je i Vujošević priznao da je preterao. Nije to prvi put na relaciji trener - omiljeni igrač, važno je da su obojica shvatila svoje greške.

  • Ja

    6. jun 2014 | 11:23

    On sigurno nije stub crno-belih, da nema Pavlovica ne bi bili ni treci u NASOJ ligi, a kamoli u vecim takmicenjima. Pokazao je on sta je kad je bilo najpotrebnije, svima je lako da se peskirisu po Superligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA