Kecman poslednji put oblači opremu za žrtve poplava!

Srpski košarkaš će igrati zajedno sa svojim prijateljima iz Srbije i inostranstva, a sav prihod od utakmice biće uplaćen u humanitarne svrhe

  • 4

Legenda Partizana i ljubimac navijača crno-belih Dušan Kecman odlučio je da kaže konačno zbogom košarci. Igrač koji će ostati upamćen po čuvenoj trojci protiv Cibone u finalu Jadranske lige 2010. godine, praktično je završio karijeru kada se rastao sa Monakom, a zvanično će patike okačiti o klin 29. juna na humanitarnom meču u Pioniru.

Srpski košarkaš će izaći na parket zajedno sa svojim prijateljima iz Srbije i inostranstva, a sav prihod od utakmice biće upućen stanovništvu ugroženom od poplava. Ulaznice će se naći u prodaji za nedelju dana.

Kecman će tokom narednog perioda obići i nekoliko osnovnih škola u Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Užicu, Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Čačku i Beogradu, u sklopu akcije povratka basketa u školska dvorišta, a talentovani klinci uzrasta od 11 do 14 godina imaće priliku da učestvuju u njegovom oproštajnom meču.

On je tokom karijere nosio dresove FMP-a, Partizana, Panatinaikosa, Makedonikosa, Efes Pilsena... Sa crno-belima je osvojio sedam titula nacionalnog prvaka i četiri prstena u ABA ligi, dok je sa Panatinaikosom bio prvak  Evrope i Grčke. Podsetimo se njegove istorijske trojke kojom je doneo novi prsten crno-belima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. jun 2014 | 12:22

    Bo Mekejleb,Pera Bozic,Dusan Kecman,(Jan Veseli),Novica Velickovic,Nikola Pekovic u jednom trenutku najjaci sastav Evrope !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Zex

    6. jun 2014 | 11:58

    Imao sam priliku da ga sretnem par puta na kosancicevom vencu i javio sam mu se par puta :) svaku put je zdusno vratio pozdrav iako sam plankon za njega hehehe,veliki car i covek :D

  • KUJKOJA

    6. jun 2014 | 16:07

    Dusan Silni !Hvala za sve,pamticemo zauvek i mi a i jos neki kockasti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA