Partizan u žrebu za Ligu šampiona!

Vicešampion Srbije iznenada dobio priliku da ide ka najjačem takmičenju u evropskom fudbalu

  • 41

Odluka da UEFA izbaci Crvenu zvezdu iz evropskih takmičenja na godinu dana jednosmerno ukazuje na to da će drugoplasirani tim Srbije u sezoni 2013/2014 igrati u kvalifikacijama Lige šampiona.

UEFA tri puta meri, jednom seče, tako da i žalba koja je omogućena Zvezdi u suštini neće promeniti ništa što se crveno - belih tiče, ali hoće u sezoni dva crno - bela kluba.

Kako je Telegraf ranije pisao, Partizanu je odgovaralo da Zvezdu Evropska kuća fudbala izbaci pre žreba za prvo kolo kvalifikacija, jer da je to učinila posle žrebanja, Srbija bi izgubila pravo na tim u kvalifikacijama za najjače klupsko takmičenje.

Iz Partizana poslednjih dana su poručivali da ne žele nesreću komšijama, ali i jasno poručivali da će se suočiti sa eventualnim pretumbavanjem iz kvalifikacija Lige Evrope u Ligu šampiona.

Dalje, što se srpskih klubova tiče, U Ligu Evrope, pored Vojvodine i Jagodine, u Evropu će eliminacijom Zvezde i Čukarički.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA