KARADŽIĆ: Izbacivanje Zvezde je veliki problem za sve nas

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije ističe da su u toj organizaciji očekivali da će problemi šampiona povodom dobijanja licence biti rešeni

  • 13

Izbacivanje Crvene zvezde iz evrotakmičenja na jednu sezonu udarac je ne samo za klub, nego i za ceo srpski fudbal. To je saopštenjem ukazao Fudbalski savez Srbije, koji je iznenađen najavljenim postupkom UEFA jer je izdao crveno-belima evrolicencu.

Iz Brazila je predsednik FSS Tomislav Karadžić poručio da je srpska kuća fudbala želela da pomogne Zvezdi.

- Hteli smo koliko je bilo moguće da pomognemo Crvenoj zvezdi da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona i očekivali smo da će njeni problemi biti rešeni. Jer, kažnjavanje Zvezde je i kažnjavanje srpskog fudbala generalno - rekao je Karadžić izveštaču "Žurnala".

Dakle, i FSS će biti kažnjen, finansijski mnogo oštrije od Crvene zvezde koja će morati da uplati samo 3.000 evra u kasu UEFA.

- Za sve nas ovo je novi veliki problem. Očekuju nas visoke kazne. Želeli smo najbolje i meni lično, a i svima nama u savezu je mnogo žao zbog toga što je zadesilo Zvezdu - zaključio je Tomislav Karadžić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. jun 2014 | 10:38

    Sta za sve nas.??!!...za mene nije ni najmanji problem,niti ce biti,a nece mi ni faliti u narednih 100 godina sto ce biti ugaseni ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • grobar do koske

    7. jun 2014 | 11:06

    Veruj mi Tole,ama bas nikakav problem mi to nije,cak sta vise,veoma me raduje i celo telo i dusa su mi sretni !! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Boki

    7. jun 2014 | 08:57

    Ma sta ima da vam bude zao i onako ne bi osvojila nista... Nas fudbal se pretvorio u ligu huligana. Kad sa najvijacima nismo uspeli da se izborimo i nismo uspeli da napunimo tribine onda i ne zasluzujemo nikakvo ucesce na normalnim takmicenjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA