ŠTETA: Ivana Jorović izgubila u finalu Rolan Garosa

Srpska juniorka je poražena od Darje Kasatkine - 7:6(5), 2:6, 3:6 u finalu Rolan Garosa

  • 0

Ivana Jorović bila je blizu titule Rolan Garosa u juniorskoj konkurenciji! Mlada Srpkinja i prva nositeljka poražena je u finalu od Ruskinje Darjke Kasatkine u tri seta - 7:6(5), 2:6, 3:6.

Posle velike borbe u prvom setu koji je dobila u taj brejku, Ivana je posustala u nastavku i  pogurala Ruskinju ka peharu.

Ivana je dobro počela meč, napravila je brejk na samom startu, ali je Kasatkina uspela da uzvrati ribrejkom. Još jednom je Srpkinja oduzela protivnici servis, ali je prokockala dve set lopte, pa je Rusknja opet uzvratila istom merom. U taj-brejku se naša juniorka dobro snašla i posle više od sat vremena napravila prvi korak ka tituli.

U nastavku, Kasatkina je vrlo brzo povela 3:0, a Ivana nije uspela da unese neizvesnost u drugi set.

To je dalo osmoj nositeljki vetar u leđa da u istom ritmu kruniše preokret titulom. Ponovo je napala Ivanine servise i povela 4:0. Naša teniserka uspela je samo da jednom napravi ribrejk, ali od senzacionalnog preokreta na kraju nije bilo ništa.

Bez obzira na ovaj poraz, Jorovićeva je ostvarila veliki uspeh, pogotovo posle četvrtfinala na Australijan openu, a ovo iskustvo je našoj Fed kup reprezentativki sigurno od velike pomoći u daljem napredovanju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA