IMA LI NADE? UEFA uklonila vest o izbacivanju Zvezde iz Evrope! (FOTO)

Ukoliko pratite link na sajtu UEFA ka istoj stranici na kojoj je bila objavljena vest o suspenziji srpskog šampiona, zateći ćete obaveštenje da stranica nije pronađena (Page not found)

  • 57

Dan pošto je UEFA saopštila da je fudbalski klub Crvena zvezda isključen iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, na zvaničnom sajtu organizacija je ta vest uklonjena.

U petak popodne je vest o isključenju crveno-belih stajala na sajtu uefa.com, ali ukoliko sada pratite link ka istoj stranici (klikom OVDE), zateći ćete obaveštenje da stranica nije pronađena (Page not found).

Da li se radi samo o tehničkoj grešci ili su u evropskoj kući fudbala zaista počeli sa razmatranjem situacije srpskog šampiona posle razgovora sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem, videćemo u narednom periodu.

UEFA je diskvalilfikovala Crvenu zvezdu iz takmičenja u Ligi šampiona u sezoni 2014/2015 zbog kršenja pravlinika o finansijskom fer pleju, a iz kluba su najavili žalbu u narednih deset dana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donkihot

    7. jun 2014 | 15:13

    Sta pisete evo usao sam na uefin sajt i ta vest i dalje stoji na sajtu...

  • Kolektor

    7. jun 2014 | 15:48

    Pre će biti da ćete vi da uklonite vest sa sajta. Nade ima i to Nade Macure :) Gospodin Maravić (onog koga su čergari oterali, a nisu ni bili svesni kakvu grešku prave) je sve lepo rekao i objasnio. Pa, nije vam UEFA FSS i Tole Karadžić. Tole se okrenuo pogrešnoj strani i sada će debelo da ispašta... Ko sa ciganima... Ganci, ne pomaže ni gospodar, nema pomoći, nema! Gasite se, nestajete. Pa, ovo je tek početak. "OTIMAJ", nije to bilo tako davno! E, da Telegraf, ako hoće, ima na nekim zvaničnim strana već upisano ime Partizana u Ligi šampiona. Možda vam je to zanimljivo, a i tačno je. Šalim se, žao mi je poštenih zvezdaša, koji ih je, ruku na srce, baš malo.

  • grobar do koske

    7. jun 2014 | 15:02

    Ima Nade,ali Topcagic..koja je inace pevacka ikona kluba sa pecurkane !!! Ma sekundarci,glavu gore,nije bas sve tako CRNO..uskoro ce sve biti CRNO-BELO !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Samo da vas pitam,za koji klub od sada navijate,posto vas vise ne postoji-ugasen je !!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA