Delije najviše vole Čovića, a šta misle o ostalim funkcionerima?

Delije na svom popularnom forumu ocenjivali rad vodećih ljudi kluba, u kojem je sekretar crveno-belih najgore prošao, dok su najzadovoljniji radom Nebojše Čovića

  • 35

Posle izbacijavanja Crvene zvezde iz Evrope navijači crveno-belih okupljeni na najposećenijem zvezdaškom forumu "Red star Belgrade", izrazili su mišljenje u vezi s radom Uprave FK Crvena zvezda.

Na pitanje: "Da li ste zadovoljni radom uprave", članovi foruma mogli su da ocene postignuto predsednika Dragana Džajića, potpredsednika Nebojše Čovića, Ivice Tončeva i Slavka Kokeze, kao i prvog operativca Miodraga Zečevića.

Rezultat je po mnogima, očekivano- razočaravajuć.

Na uzorku od gotovo hiljadu glasova, najgore je prošao sekretar kluba Miodrag Zečević. Za njega je na pitanje o kvalitetu rada pozitivno glasalo svega 10% članova foruma, dok je čak 90%, odnosno 885 forumaša, odgovorilo sa "ne".

Veoma loše rangiran je i potpredsednik Ivica Tončev, čijim je radom zadovoljno 22% forumaša, odnosno njih 216. Negativno je ocenjen i predsednik Dragan Džajić: o njegovom radu se pozitivno izjasnilo 39% anketiranih, dok 61% forumaša koji su glasali smatra da predsednik nedovoljno dobro obavlja svoj posao.

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza jedan je od dvojice pozitivno ocenjenih - njegovim radom zadovovoljno je 529 članova foruma, odnosno 53% u procentima. Najbolje, i to ubedljivo, ocenjeni član rukovodstva je Nebojša Čović, koji je zadobio podršku dve trećine anketiranih, odnosno 662 člana.

Kakvo je vaše mišljenje o radu Uprave Crvene zvezde?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partimanijak

    7. jun 2014 | 19:01

    E ovako, Zvezdas sam 44 godine ali kad vam ovaj kriminalac najbolje radi posao u Zvezdi zelim ne ipadanje iz Evrope i super lige vec STECAJ!!! Ovom Covicu je mesto u Zabeli i Padinskoj skeli a ne u fotelji Zvezde!!!

  • R4tk0

    7. jun 2014 | 18:23

    Jaoo ljubi vas covic,vasa legenda,cuvajte vi njega,ma on je je i onako vredniji od ovog sto se zove zvezda,kojekude,dusa od coveka...

  • cica pica

    7. jun 2014 | 18:19

    Ma ne volim ni jednog,puni su para,opljckali su sve i jos hoce!!gde ce im dusa,sram vas bilo isplatite ove momke!!i vi ce te u ligu sampiona,pitam se samo koje godine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA