Muta Nikolić agresivan u odbrani, nije dao Bogdanoviću da izvezde aut! (FOTO) (VIDEO)

Temperamenti trener Radničkog neizvesnu završnicu meča u Pioniru nije mogao da isprati mirno, pa je prilikom jednog auta za crno-bele sprečio Bogdanovića da ubaci loptu u igru

  • 2

Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu protiv Radničkog u polufinalu plej-ofa, a meč u Pioniru iako na poluvremenu tako nije delovalo rešen je posle neizvesne završnice.

U trenucima kada su igrač tima iz Kragujevca prišli na dva poena naš fotoreporter zabeležio je zanimljiv detalj pored aut linije.

Dok je Bogdan Bogdanović pokušavao da ubaci loptu u igru, trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić skakao je pored njega i tom prilikom ga sprečio da izvede aut.

Bogdanović je protestvovao kod sudija zbog takvog poteza Nikolića...

... a arbitri su, uz opomenu treneru Radničkog, dozvolili beku crno-belih da ponovi izvođenje auta.

Nikolić se posle poraza na konferenciji za novinare da je njegova ekipa iscrpljena i da je igračima "svega preko glave".

- Hteli smo da iznenadimo Partizan. Ja sam trener koji uvek ide na iznenađenje, tako vaspitam i svoje igrače, ali nemamo ih dovoljno. Nemam više ni autoritet da ih vodim. Neko će me možda osuditi za ''silovanje'', jer Marinović i Birčević igraju po 40 minuta, svega im je preko glave. Partizan je zasluženo pobedio, imamo drugi meč. Pokušaćemo da se suprostavimo u Kragujevcu, ali biće teško", rekao je Nikolić u hali Pionir.

Pogledajte kakva je bila Mutina odbrana na snimku ispod.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrobarKosmet

    7. jun 2014 | 23:13

    Mutoo legendooo :D Bogdan pokazao da je ljudina..osmehom ga stiti tehnicke...Bravoo Bogdane, dovoljno su nas pokrali ovi iz KSS ;)

  • WTF

    8. jun 2014 | 11:10

    Muta car, dobri duh nase kosarke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA