PARTIZANOVA LISTA ŽELJA: Crno-beli bi Lomića i Abubakara!

U klubu iz Humske voleli bi u letnjem prelaznom roku da dovedu i Alivodića i Tubića

  • 31

Posle suspenzije Crvene zvezde iz Evrope u taboru večitog rivala Partizana ozbiljno su prionuli na posao za dovođenje pojačanja za kvalifikacije za Ligu šampiona.

U klubu iz Humske ovog leta, kako saznaje "Sport", nameravaju da dovedu nekadašnjeg igrača Marka Lomića, kojem krajem juna ističe ugovor sa Dinamom iz Moskve.

Lomić bi tako kao slobodan igrač mogao da se vrati u crno-beli dres, naročito ukoliko se najavljivana prodaja Vladimira Volkova realizuje.

Najviše paženje u taboru vicešampiona Srbije u prelaznom roku obratiće na defanzivnoj liniji tima, jer je ugovor istekao Milanu Obradoviću, Vojislav Stankoivć ima ugovor sa klubom do zime, a klub će gotovo izvesno napustiti Branislav Trajković.

Prema saznanjima "Sporta" zadnju liniju tima mogao bi da pojača i Nemanja Tubić, kojem kao i Lomiću ističe ugovor sa Krasnodarom krajem juna.

Trener Marko Nikolić izuzetno je zainteresovan da dovede u Humsku dvojicu igrača sa kojima je ranije sarađivao u Vojvodini, Envera Alivodića i Abubakara Oumarua.

Vezisti Vojvodine ugovor ističe na zimu, pa ukoliko Novosađani žele da zarade nešto od prodaje ovog igrača moraju da ga prodaju ovog leta, dok Abubakar ima ugovor na godinu dana sa Beverenom pa je njegov dolazak u Humsku pod najvećim znakom pitanja.

Crno-beli počinju pripreme 14. juna, a ostaje da se vidi da li će neki od pomenutih transfera već do tada biti realizovan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. jun 2014 | 11:45

    Jos bi mogli da super-jeftino pazare Daudu,Mrdju i malog Lazovica..ostali su mnogo losi na celu sa ninetom i milijasem(nisu nam ni za Teleoptik),bez obzira sto bi oni jos i platili da dodju,ali mnogo su losi brate... Prosle godine nam je Vosa bila glavna filijala,a za ovu (kao sto sam tada najavljivao) pecurkana,samo sa jednom bitnom razlikom,Vosa i dalje postoji(dokle nam to bude odgovaralo) za razliku od pecurkanaca,koji su se UGASILI !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • kim

    8. jun 2014 | 08:14

    u partizan dolazi djordje despotovic...onaj lik sto je u emisiji na sos nosio zvezdinu majicu...navijaci ne smeju da dozvole da okoreli cigan dodje u partizan!

  • crnogorac

    8. jun 2014 | 08:41

    Abubakar je keva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA