23 VELIČANSTVENE: Najseksi devojke i žene fudbalera na SP (FOTO)

Uporedo sa velikim bitkama na terenu vodiće se i borba na tribinama čija devojka ili supruga je najlepša, a mi vam predstavljavo ''prvu postavu'' lepotica na SP

  • 3

Svega par dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Brazilu gde će veliki broj fudbalera pokazati svoj neograničen talenat, a pojedinci će svakako da zablistaju. Uporedo sa terenom, blistanja će biti i na tribinama gde će se naći seksi navijačice, kao i žene i devojke momaka koji sa nacionalnim timovima jure ''boginju''.

 

S obzirom na to da fudbalske selekcije broje 23 fudbalera, mi vam predstavljamo ''23 veličanstvene'', postava seksi devojaka i žena koje će da bodre svoje ''jače'' polovine na Mundijalu.

 

1. Irina Šajk (Kristijano Ronaldo)

 

 

Verovatno i najpoznatija u svojoj ''družini''. Ruskinja će svim srcem biti uz Kristijana, a nije isključeno i da će ga zaseniti na Mundijalu.

 

2. Šakira (Đerard Pike)

 

 

Ova Kolumbijka će imati težak zadatak za koga da navija. S jedne strane domovina, s druge otac njenog deteta i španski štoper Pike. Podsetimo, Šakira je napisala i pesmu za SP tako da će je popularnost svuda pratiti.

 

Više o ovoj vesti možete pročitati na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu u Brazilu.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA