VUJOŠEVIĆ: Ni mi, ni Radnički nismo plaćeni, ali uvek igramo dobru košarku!

Trener crno-belih upozorio je svoje igrače dan pre revanša polufinala plej ofa da košarkaši iz Kragujevca mogu da budu itekako neprijatni, ukoliko njegovi puleni ne iskontrolišu određene stvari su njihovoj igri

  • 6

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca neće biti nimalo lak.

Crno-beli se nalaze nadomak plasmana u finale, pošto su u subotu pobedili sa 89:81 i poveli sa 1:0 u seriji.

- Mi smo na prvoj polufinalnoj utakmici imali periode veoma dobre igre, ali i intervale sa kojima nismo zadovoljni. Sa povećanim nivoom energije i koncentracije na neke veoma bitne detalje u igri i sa još kvalitetnijim pristupom moramo da odigramo utakmicu koja će biti sve samo ne laka i jednostavna za dobiti - rekao je Vujošević.

On je dodao da Radnički ima veoma dobar tim, kao i da očekuje da Kragujevčani budu dodatno motivisani pred svojom publikom.

- Oni su ekipa koja svoju sigurnost traži kroz veliki broj šuteva van linije za tri poena, tranzicioni napad i igre dva na dva. Mogu da budu veoma neprijatni ako se određene stvari u njihovoj igri ne iskontrolišu u punoj meri. Postoji jedan kuriozitet za ove dve ekipe, kada igraju pruže uvek dobru košarku i pokazuju veliku borbenost, bez obzira što nisu plaćene - zaključio je Vujošević.

Utakmica Radnički - Partizan igra se u utorak od 20 sati u hali Jezero u Kragujevcu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. jun 2014 | 22:26

    ...za razliku od pecurkanaca,koji su pretplaceni(od drzavnih para namenjenih za penzionere,bebe i pdv-a),a igraju kao babe-toplo-hladno...Partizan-MIT ili cudo !!! Nije sve u novcu,ima nesto i u:Ljubavi prema klubu CRNO-BELE boje !!

  • Perica

    9. jun 2014 | 17:56

    Nemogu da verujem da nije pomenuo Vucica i drzavu zbog manjka novca a on svaku utakmicu po jednu kaznu,kurci se a za sve mu kriva drzava.

  • Doktor

    9. jun 2014 | 18:23

    Sve se bojim da momci igraju za dz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA