Ništa od Olimpijakosa, Stojković i definitivno otišao u Izrael kod Stanojevića!

Srpski čuvar mreže je odmah po povratku sa turneje sa nacionalnim timom odleteo u Haifu kako bi ozvaničio saradnju sa ovim timom, iako je bilo gotovo sigurno da će postati "jedinica" šampiona Grčke

  • 8

Vladimir Stojković definitivno neće obući crveno-beli dres Olimpijakosa! Reprezentativni golman je, kao što smo već pisali, otputovao u Izrael gde će potpisati ugovor sa Makabijem iz Haife, na čijoj klupi od ove sezone sedi njegov nekadašnji trener u Partizana Aleksandar Stanojević.

Srpski čuvar mreže je odmah po povratku sa turneje sa nacionalnim timom odleteo u Haifu kako bi ozvaničio saradnju sa ovim timom, iako je bilo gotovo sigurno da će postati "jedinica" šampiona Grčke! Stojković je navodno imao predugovor sa Pirejcima, a prethodnih šest meseci je proveo u Ergotelisu baš kako bi se lakše privikao na grčku ligu.

Međutim, izgleda da je došlo do neočekivanog zaokreta i da su Atinjani odustali od angažovanja igrača koji je izazvao veliku buru u Srbiji kada je posle boravka u Crvenoj zvezdi  prešao u redove ljutog rivala, što mu navijači nikada nisu oprostili. Zbog toga upravo su i pristalice Olimpijakosa koje su u bratskim odnosima sa Zvezdinim fanovima, bile protiv njegovog dolaska na "Karaiskakis", a ne bi trebalo isključiti i da su one najviše kumovale tome.

U svakom slučaju on je postao najnoviji čuvar mreže Makabija koji očigledno stvara jak tim, jer je pre njega, kao što smo pomenuli doveo Stanojevića za trenera, a angažovao je i Josija Benajuna i Moamadu Idrisua prethodne nedelje kako bi ojačao svoje redove i vratio posle četiri godine titulu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA