Britanke odlepile: Đoković je seksi i ima najzgodnije telo na planeti (FOTO)

Srpski teniser osvanuo je obnažen do pola u britanskom onlajn mediju Dejli Mejl, a kada su ga videle Britanke potpuno su bile oduševljene

  • 15

Novak Đoković izazvao je pravu pometnju u Engleskoj iako nije bio tamo duže vreme. Zapravo, pometnja je nastala među Britankama koje su videle njegove obnažene fotke sa plaže na Ibici koje je objavio "Dejli mejll"

Fotografije su izazvale veliku pažnju na portalu "Dejli Mejla" pa su tako obožavateljke iz Britanije komentarisale da srpski teniser ima "najzgodnije telo na planeti", kao i da je "veoma seksi i muževan".

Fotografije zbog kojih su poludele Britanje možete videti OVDE

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    10. jun 2014 | 21:04

    Da li je moguce da imamo ovilko odvratnih i zlihljubomornih ljudi...Svaka tebi decko cast ako ti je Novak odvratan lik!Ti si neki iskompleksiran samo tako!Kad li cemo vec jednom nauciti da cenimo dobre ljude.

  • dragan

    10. jun 2014 | 17:14

    tenisrr jeste, al da ima lepo telo- nema! preterujete srbi u svemu kada tako pisete, a pirgavim engleskinjama je sigurno lep u odnosu na debele engleze iz pabova!

  • Sanja

    10. jun 2014 | 17:57

    Naravno da ima dobro telo kao i mnogi sportisti i muskarci koji vode racuna o sebi,visok je 188cm a tezina 80kg i bolje izgleda od svakog napumpanog bildera,kod nas je sve kontra pa se tako proglasavaju da su zgodni oni koji naprimer imaju 185cm i 100kg a oni su zapravo vrece .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA