Peru spremio 578 kilograma kokaina za Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Akcijom državnih vlasti Perua sprečen odlazak velike količine droge na SP u Brazil, gde se cena kreće od pet do sedam hiljada dolara za kilogram

  • 2

Državne vlasti Perua sprečili su ogromnu distribuciju droge iz te zemlje u Brazil gde se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu, a u akciji usred džugle zaplenjeno je oko 578 kilograma kokaina.

Zajedno sa Bolivijom, Peru je jedna od država gde su narko karteli i te kako rasprostranjeni, a pomenuti Mundijal znači i raj za prodavce droge s obzirom na to da se cena višestruko penje.

Na primer, kilogram kokaina u Peruu košta oko hiljadu dolara, dok je u Brazilu cena oko pet hiljada u Manaušu, pa sve do sedam hiljada u Sao Paolu.

Više o ovoj vesti pročitajte na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gravedigger

    11. jun 2014 | 01:27

    Гостољубивост на нивоу

  • džoni

    11. jun 2014 | 03:09

    700 eura kilo kokaina kod njih čovječe, i to toliko čistog da ga Šarići i slični udaraju puta 4,5 i opet prodaju kao superčisti pa ga i oni sitniji miješaju i prodaju po stotinak eura gram. Pa zamislite zaradu uvoznicima bijelog otrova iz Perua i sličnih zemalja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA