Muta Nikolić napušta Radnički!

Poraz od Partizana u polufinalu plej-ofa Srbije mogao bi da bude poslednji za iskusnog stručnjaka na klupi tima iz Kragujevca * Ne pada mi na pamet da ovako radim sledeće godine - rekao je Nikolić

  • 1

Košarkaši Radničkog završili su sezonu porazom i u drugom meču polufinalne serije plej-ofa od Partizana, a ovaj duel najverovatnije je poslednjih za trenera Miroslava Nikolića na klupi Kragujevčana.

Radnički je čitave sezone bio u velikim finansijskim problemima, a takva situacija u klubu dovela je pod znak pitanja ostanak Nikolića u Kragujevcu.

- Videćemo sledeće godine, ali ovako se finansijski ne može. Ekipa ne može da se održi na okupu. Ne primamo ništa duže vreme. Igrači su slobodni i oni koji su potpisali višegodišnje ugovore. Najverovatnije ću i ja da se povučem. Ne pada mi na pamet da ovako radim sledeće godine - rekao je Nikolić koji je naglasio da je izuzetno zadovoljan sezonom:

- Ja sam prezadovoljan. Prošli smo u drugi krug u Evrokupu. Bolje je što se nismo plasirali dalje, znate zašto. Dobro smo se borili protiv Partizana. Trebali smo u Beogradu da pobedimo. Igrači su cele sezone izgarali i na tome sam im zahvalan - rekao je Muta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ludi kure

    11. jun 2014 | 08:52

    izleda da ce dogodine igrati samo fmp 1, i fmp 2. Nek se dogovore ko je prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA