Morati večerao sa Viljašom Boašom

Predsednik Intera priprema istu strategiju kao pre tri i po godine kada je doveo Žozea Murinja

  • 0

Iako je predsednik Intera Masimo Morati dao podršku kritikovanom treneru Klaudiju Ranijeriju, izgleda da već sprema njegovog naslednika. Kako prenose ostrvski mediji, Morati se sastao na večeri sa smenjenim trenerom Čelsija Andreom Viljašom Boašom. Nije teško pretpostaviti šta je bila tema razgovora, jer je Portugalac još prošlog leta slovio kao veliki kandidat za klupu "neroazura", ali je obeštećenje od 15 miliona evra koje je zahtevao Porto, "ohladilo" Moratijev interes.

Valjalo bi se potsetiti famozne večeri iz leta 2008. godine, kada je Morati imao "tajnu večeru" sa Žozeom Murinjom. Tada je, takođe, demantovao da su razgovarali o angažmanu bivšeg Čelsijevog stratega, ali je očigledno postigao dogovor sa Murinjom. Smenio je Roberta Manćinija i doveo kontroverznog Portugalca. Zbog toga će se Morati sada teško "izvući" sa pričom da je sa Viljašom Boašom imao samo prijateljsko ćaskanje uz vince.

Olakšavajuća okolnost je i što se njih dvojica poznaju od ranije. Viljaš Boaš je u sezoni 2008/09. radio u Interu kao Murinjov pomoćnik i Morati zna na šta bi mogao da računa. Viljaš Boaš je posle godinu dana napustio Inter i otpočeo samostalnu karijeru u portugalskoj Akademici, a koliko je bio u odbrim onosima sa Mortaijem, govori i činjenica da mu je predsednik Intera tada dao odrešene ruke, ne zahtevajući nikakvo obešetećenje od Akademike.

Da li je došlo vreme da Morati i Viljaš Boaš opet obnove saradnju?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA