SPREMITE SE ZA UŽIVANJE: Gledajte svih 546 duela kvalifikacija za EURO i SP!

Gledaoci će tako dobiti priliku da na jednom mestu uživaju u majstorijama Kristijana Ronalda, Andresa Inijeste, Mesuta Ozila, Vejna Runija, Robina Van Persija, kao i sve mečeve reprezentacije Srbije na putu ka učešću na EP i Mundijalu

  • 9

Kablovski kanal sa najgledanijim sportskim sadržajem na ovim prostorima obogatio je svoje programe još jednim ekskluzivnim takmičenjem. Sport Klub potpisao je ugovor sa UEFA po kome je preuzeo ekskluzivna televizijska prava na sve mečeve kvalifikacionih ciklusa za Evropsko Prvenstvo 2016 i Svetsko Prvenstvo 2018.

Tokom četiri godine trajanja ove saradnje, gledaoci Sport Kluba moći će da vide prenose svih 546 duela u borbi za plasman u Francusku 2016, odnosno Rusiju 2018, a između ostalih i sve mečeve reprezentacije Srbije na putu ka učešću na EP i Mundijalu.

- Sport Klub je postao ekskluzivni vlasnik prava jednog izuzetnog sadržaja, koji se, po svemu što donosi, svrstava među najgledanije sportske programe. Siguran sam da ćemo i kvalitetom, ali i kvantitetom, jer će na programu biti preko 500 direktnih prenosa svih evropskih reprezentacija, zadovoljiti ukuse svih iskrenih ljubitelja fudbala - kazao je direktor Sport Kluba Nemanja Simeunović.

Gledaoci će tako dobiti priliku da na jednom mestu uživaju u majstorijama Kristijana Ronalda, Andresa Inijeste, Mesuta Ozila, Vejna Runija, Robina Van Persija i drugih najvećih zvezda evropskog fudbala, kako u klupskoj, tako i u reprezentativnoj konkurenciji.

-Sve mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, odnosno Svetsko prvenstvo u Rusiji prenosićemo direktno na naših sedam kanala, a duele Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore u odloženom snimku u svakoj od tih država – istakao je Simeunović.

Kvalifikacije za UEFA EURO 2016 održaće se u devet grupa. Počinju 7. septembra ove godine i odvijaće se u 30 termina do 13. oktobra 2015, uz baraž za trećeplasirane ekipe u novembru. Kvalifikacije za FIFA Svetsko Prvenstvo 2018 počeće na jesen 2016. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    12. jun 2014 | 13:44

    Bravo majstori! Najbolji sportski kanali!

  • Dado

    12. jun 2014 | 20:22

    Aaaaaaaaaaaaa paaaaa dali je to mogućeeeee .....nema vise glasa ace frizurice hahahahah mojoj sreci nema kraja ;)))) ...znaci Gojko , Viske i ostala SK ekipa ;)))

  • 123

    12. jun 2014 | 14:13

    Ne znam da li išta na svetu postoji dosadnije od fudbala!?! Udaviće nas mediji sa ovim šutanjem lopte narednih mesec dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA