Snima se film "Bićemo prvaci sveta", budite statista i dubler!

Košarkaški savez Srbije poziva sve zainteresovane košarkaše uzrasta od 20 do 30 godina da uzmu učešće u ovom za košarku izuzetno značajnom projektu i pojave se u filmu

  • 1

Košarkaški savez Srbije zajedno sa Art and Popcorn produkcijom u narednom periodu izvršiće se neophodne pripreme za snimanje filma i tv-serije od 24 epizode pod nazivom "Bićemo prvaci sveta".

Film  prati četvoricu velikana jugoslovenske košarke Boru Stankovića, Radomira Šapera, Nebojšu Popovića i Aleksandra Nikolića, i kroz njih razvoj jugoslovenske košarke od 1945. do 1970. i trijumfa na Svetskom prvenstvu u Ljubljani.

Posle velikog uspeha filma i serije „Montevideo, bog te video“ ovaj projekat će osvetliti zlatno doba jugoslovenske košarke koje smo pomalo zaboravili, doba koje je stvorilo osnovu za sve dalje uspehe jugoslovenskih i srpskih sportista.

Reditelj je Darko Bajić, a snimanje će početi od avgusta ove godine. U sklopu pripreme u nedelju 15.juna u periodu od 12-15 časova u Filološkoj gimnaziji u Beogradu (Kamenička br. 2) biće održan kasting – odabir 40-50 osoba-košarkaša za potrebe manjih uloga, dublera i statista u filmu i seriji.

Ovim putem poziv svim zainteresovanim košarkašima uzrasta od 20 do 30 godina da uzmu učešće u ovom za košarku izuzetno značajnom projektu.

Preporuka je da potencijalni zainteresovani iz jednog kluba dolaze zajedno i organizovano.

Svi detalji organizacije za nedelju mogu se dobiti i dogovoriti sa organizatorom Pavlom Jakčićem na broj 063/ 1802 - 094, pavlejakicic@gmail.com

Poziv i apel iz Košarkaškog saveza Srbije: PODRŽIMO PROJEKAT ''BIĆEMO PRVACI SVETA'' I POMOZIMO DA TAJ PROJEKAT NADMAŠI MONTEVIDEO !

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika Paja

    12. jun 2014 | 20:18

    Moze kasting da se odrzi u Srbiji jedino u ispijanju kafa po bgd kaficima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA