SVI HOĆE DA SE DOKAŽU PRED FEDOROM: Borci pokazali oružje pred Slovensku bitku! (FOTO)

Dan pred početak humanitarnog turnira „Tesla Fighting Championship 4 – Slovenska bitka“ održano je zvanično merenje boraca u Delta sitiju

  • 1

Zvanično merenje boraca, povodom humanitarnog turnira „Tesla Fighting Championship 4 – Slovenska bitka“, održano je u atrijumu Delta sitija, a specijalni gost na merenju bio je promoter turnira Fedor Emelianenko, najuspešniji MMA borac u istoriji ovog sporta.

- Srpski MMA borci su mladi i perspektivni. Svakako, moraju jos da rade kako bi bili što bolji i uspešniji. U Srbiju sam došao da bih podržao humanitarni turnir „Slovenska bitka“ i dodatno podstakao mlade da se bore i treniraju. Imaću priliku i da treniram sa njima i tako im prenesem svoje znanje i iskustvo – istakao je Fedor Emelianenko i poručio domacim borcima da se uvek bore za čast svoje zemlje i teže da budu što bolji.

Aleksandar Rođa Radosavljević, predsednik MMA saveza Srbije, na konferenciji za medije istakao je da ce sav prihod od prodaje ulaznica za turnir ići u humanitarne svrhe, za dečije odeljenje Opšte bolnice u Pančevu i dodao:

- Zahvalan sam sto je Fedor Emelianenko danas sa nama i sto podržava i pomaže razvoj MMA sporta u Srbiji. Ovo je svakako korak napred i veliki uspeh za sve nas - rekao je Rođa.

MMA spektakl u Pančevu - “Tesla FC 4 – Slovenska bitka” održaće se 14. juna u dvorani Strelište, a takmičenje će biti humanitarnog karakreta!

U borbi veceri, u velter kategoriji (do 77 kg), snage ce odmeriti Bojan Velicković i Nikolaj Aleksahin.

U uvodnim borbama večeri snage će odmeriti:

Do 66 kg – Stevan Krnjić – Alihon Umarov

do 70 kg: Milan Žerjal – Aleksej Ganenko

do 70 kg: Vaso Bakočević – Ivan Kazacenko

do 77 kg: Stefan Bukumirić – Mihail Drinovski

do 77 kg, Krsto Bukumirić – Andrej Vlasov

do 84 kg: Aleksandar Ilić – Eldar Atajev

do 93 kg: Strahinja Denić - Rašid Jusupov

+93 kg: Nikola Janić – Enver Salahdinov

+93 kg: Darko Stošić – Rivzan Kunijev

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOSI

    19. jun 2014 | 13:12

    Pogledajte kako Fedor gleda ovog poslednjeg na slici sto se stego ( oce oci da mu poispadaju ) , izgleda da ga nervira , a to bas i nije dobra stvar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA