Krstić u Efesu, Teo u Fenerbahčeu!

Dvojica srpskih reprezentativaca mogla bi vrlo lako da hladnu Moskvu zamene toplim Bosforom ovog leta

  • 0

Misija Miloša Teodosića u Moskvi se završila. Srpskom reprezentativcu je posle osvajanja VTB lige istekao ugovor sa CSKA i ne očekuje se da ga produži, već da svoju sreću potraži u nekoj drugoj sredini. Po svemu sudeći izgleda da će nova destinacija 27-godišnjeg plejmejkera biti Turska.

Nekadašnji košarkaš FMP-a nalazi se na meti Fenerbahčea i jedan je od prioriteta Željka Obradovića kada su u pitanju pojačanja za sledeću sezonu. On je već bio blizu prelaska u ovaj klub prošle godine, ali Moskovljani sui stali na put ovom transferu. Pored Fenera za Teodosićeve usluge zainteresovan je i Anadolu Efes, ali on za sada nije u vrhu liste želja Dušana Ivkovića.

Uz pleja Srbije i njegov saigrač iz CSKA Nenad Krstić mogao bi ovog leta da napusti Rusiju i preseli se na Bosfor. Ako CSKA ne iskoristi opciju da automatski produži ugovor sa njim, kapiten "orlova" bi vrlo lako mogao da postane novi član Ivkovićevog Efesa.

Njegova situacija bi trebalo da bude mnogo jasnija nakon što "armejci" imenuju novog trenera, kada će se znati ko iz sadašnjeg tima ostaje, a ko će biti na transfer listi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA