Vujošević: Tenzije ne izazivam ja već navijači Zvezde koji su na vodećim mestima u društvu!

Sudije su pod pritiskom i naredbom i nisam zadovoljan time. Zamislite Partizan bez para i mene, onda će Zvezda biti velika. Ja neću da pustim da se to dešava, rekao je trener Partizana

  • 67

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza svog tima od Crvene zvezde 97:88, u prvom meču finala plej ofa, da neće dozvoliti da se Partizan urušava i da tenzije izazvaju navijači Zvezde na rukovodećim mestima u društvu.

Prvi meč finala plej ofa obeležili su incidenti na terenu, prvo povlačenje ekipe Partizana sa parketa, a nakon toga tuča igrača i pražnjenje tribina.

- Loš kriterijum suđenja je bio, sudije pod pritiskom i naredbom, nisam zadovoljan time. Sve bude u redu dok se ne prbližimo na minus jedan, sve je plod tenzije koji proizilazi iz koncepta da se Partizan baci na prosjački štap - rekao je Vujošević i dodao.

- Ja neću da pustim da se to tek tako dešava. Zamislite Partizan bez para i bez mene? Onda će Zvezda biti velika. Tenzije ne izazvam ja već navijači Zvezde koji na vodeća mesta u društvu stavljaju navijače Zvezde. I oni ovo društvo vode u sunovrat - rekao je trener Partizana i u dahu nastavio.

- Sudije su pokazale tendenciju tako što su ostavile ovaj odnos pet prema tri. Igrači su dugo pod pritiskom, moralo je da pukne.

Možda sam i ja uticao na pritisak kada sam povukao igrače sa terena, ali sam želeo da upristojim sudije, da ne rade kako hoće, posebno Obrkneževića - poručio je Vujošević.

On se zatim osvrnuo na isključenja:

- Ja ne znam zašto smo Milutinov i ja isključeni?! Ako neko hoće takvu titulu, nećemo je priznati, a i ne treba nam takva - poručio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultras

    15. jun 2014 | 00:12

    Auuuu koji psihopata.ti si licni krivac za nemile scene na vecerasnjoj utakmici!povlacis igrace sa terena zbog faula???alo bre dal ovo ima jos negde na svetu.navikao si da radis sta hoces.treba te malo po usima!

  • Milan

    15. jun 2014 | 00:17

    "Ja sam samo hteo da upristojim sudije" ?!?!? Ahahaha....ludilo!

  • Borko

    15. jun 2014 | 00:01

    Njemu treba pomoći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA