RADONJIĆ: Nisam iznenađen što se ovo desilo, životi su bili ugroženi!

Titula nije borba za život i smrt, i mi možemo da pričamo o sudijama, ali nećemo, rekao je trener Zvezde

  • 32

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić smatra da bi njegov tim sigurno pobedio u ovom meču i da nije bilo prekida. On je istakao da nije iznenađen ovime što se desilo i da Zvezde može da se žali na sudije, ali neće.

Zvezda je pobedila Partizan sa 97:88 posle četiri sata meča, koji su obeležili tuča igrača, pražnjenje tribina

- Ovo je večeras bilo sramno, ne priliči jednom sportskom događaju, ali nisam iznenađen što se ovo desilo. Iskren da budem, ovako nešto nisam video do sada, životi su bili ugroženi.

- Na kraju, titula nije borba za život i smrt. I mi možemo da pričamo o sudijama, ali nećemo - rekao je trener Crvene zvezde i osvrnuo se na utakmicu.

- Čestitam igračima na pobedi, izuzetno sam zadovoljan kako smo odigrali. Nijednom ove sezone nismo igrali ovako dobro u oba pravca.

-Kontrolisali smo dešavanja na terenu sve vreme, imali dobru reakciju i na početku drugog poluvremena, pa sve do prekida. Evidentno je bilo da ćemo sigurno dobiti meč - poručio je Radonjić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pixi10

    15. jun 2014 | 00:27

    Gopodin!!!

  • Imphotep

    15. jun 2014 | 01:37

    Zaista mi nisu jasni simpatizeri Partizana koji kukaju na sudjenje!! Kako mogu biti toliko subjektivni, da ne priznaju da je Zvezda veceras zaista bila bolji protivnik, koji je imao prednost tokom celog meca i kontrolisao rezultat... Kako ne vide da je Bertans zaista napravio faul prvo nad Blazicem a potom i nad Radenovicem... Cini mi se da je kukanje na sudjenje samo alibi u slucaju poraza... Svi su im krivi kad izgube, nijednom ove sezone nisam cuo D.V. da je pruzio ruku Radonjicu i cestitao na pobedi... Svaki put je krivac Vucic, Covic, drzava, politicari, tajkuni, Rusi, emirati... pitam se samo dokle vise sa tim stavom????

  • C.Z.B.G

    15. jun 2014 | 02:18

    Čast mi je što je ovakav gospodin trener kluba koji volim. Nikad ništa ružno nisam čuo od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA