Venger poručio Sitiju da ostavi Van Persija na miru

Arsenal će učiniti sve da ubedi kapitena da produži ugovor, koji mu ističe u leto 2013. godine

  • 0

Svake godine Arsenal se suočava sa istim problemom - odlaskom najboljeg igrača. Tako su prošlih godina klub napuštali Vijera, Anri, Ture, Adebajor, Fabregas... Arsen Venger uvek sedi skrštenih ruku i ostaje bez igrača koje je on "napravio". Ovoga leta mogao bi da ostane bez ubedljivo najboljeg igrača i kapitena - Robina van Persija.

Holanđaninu ugovor sa Arsenalom ističe u leto 2013. godine. Arsenal želi da ga produži, ali Van Persi se nećka i sve izgleda kao slučaj sa Samirom Nasrijem. Ukoliko Van Persi ne bude hteo da produži ugovor, Arsenal će biti primoran da ga proda već narednog leta kako za godinu dana ne bi otišao bez obeštećenja.

Naravno, prvi u redu za potpis Van Persija je Mančester Siti. Priznao je to i Roberto Manćini. Iz Arsenala su ranije uzimali Turea, Adebajora, Nasrija, Klišija, a sada bi i holandskog asa. Međutim, Arsen Venger oštro odbacuje takvu mogućnost.

- Ne interesuje nas šta želi Mančester Siti. Neka pričaju šta hoće. Mi želimo da zadržimo Robina, i to je očigledno. Uradićemo sve što je u našoj moći da ga ubedimo da produži ugovor. Sa Nasrijem je situacija bila drugačija jer je on želeo u Siti - poručio je Venger.

Pored Sitija, na Van Persija motre i Barselona i Milan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA