Ono što je Ana Ivanović zaradila za šest meseci neko ne može ni za tri života!

Najlepša srpska teniserka za manje od šest meseci tekuće sezone zaradila je, samo od igranja tenisa, preko milion dolara * Ta suma je verovatno i veća ako bi se sagledali sponzorski ugovori i reklame

  • 41

Ana Ivanović stigla je i do 14. titule u karijeri. Srpska teniserka je trijumfovala na WTA turniru u Birmingemu čime je osvojila 470 WTA bodova i novčanu nagradu u iznosu od preko 100.000 dolara.

Do turnira u Birmingemu, Ana je tokom ove sezone zaradila preko 900.000 dolara, što znači da je samo igranjem tenisa tokom 2014. godine zaradila preko milion dolara, a u karijeri je ukupno zaradila preko 11 i po miliona američkih novčanica. Zaista impresivan podatak.

Pored ovih podataka, o igri Ivanovićeve u tekućoj godini, govori i podatak, da je Srpskinja ostvarila čak 37 pobedu, po čemu je prva u svetu ženskog tenisa.

Ono što je takođe veoma zanimljivo je da je Ana na turniru u Birmingemu, gde je pobedila pet mečeva, izgubila svaki prvi poen.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    15. jun 2014 | 20:30

    Pa sta,ako je zaradila,opste je poznato da su teniseri i teniserke dobro placeni.Ali da vas pitam vas sto pisete ovakove naslove da li ste ikada uzeli reket u ruke i probali da odigrate barem jedan set u sest dobijenih gemova??? Kada budete to uradili i kada shatite koliko je tesko to uraditi onda pisite ovakve naslove. A Ani svaka cast na tituli i treba da zaradi.Ana voleo bih da osvojis i Wimbldon da im das ovim novinarima jos povoda i voleo bih da onda ta suma bude skoro tri puta veca.

  • Osecajan

    15. jun 2014 | 21:01

    Izmedju Ane i tih para odabrao bih nju, a pare moze slobodno da zadrzi.

  • Kornwall

    15. jun 2014 | 20:40

    Ni ona ni ja u grob ne nosimo ni kinte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA