Simonović: Ako ne bude smišljenih provokacija pokazaćemo da smo bolji od Partizana!

Ono što nam je neophodno je da ostanemo pribrani i ni po koju cenu ne smemo da nasedamo na kojekakve režirane scenarije koji imaju za cilj da nas dekoncentrišu, kaže kapiten Zvezde

  • 43

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da u finalu plej-ofa protiv Partizana on i saigrači samo žele da igraju košarku i da se na terenu odluči ko je bolji.

Crveno-beli su finalnoj seriji poveli sa 1:0 savladavši sinoć branioca titule sa 97:88, a meč su obeležili prekidi, tuča i pražnjenje hale Pionir.

KOD NAS NEMA OSTRAŠĆENOSTI

- Nadam se da će druga utakmica proći bez incidenata i eventualnih novih smišljenih provokacija. Ono što samo želimo je da igramo košarku i pokažemo ko je bolji.

- Moram da naglasim da ničim nismo doprineli incidentima koji su se dogodili u prvoj utakmici. Među nama, igračima Zvezde, nema nikakve ostrašćenosti - izjavio je Simonović za klupski sajt, istakavši da "nije bilo ni pre, a nema je ni sada".

- Mi se na taj način ne pripremamo za utakmice, to nije kodeks ponašanja u KK Crvena zvezda i toga se pridržavaju igrači, stručni štab i kompletna uprava.

- Ono što nam je neophodno je da ostanemo pribrani i ni po koju cenu ne smemo da nasedamo na kojekakve režirane scenarije koji imaju za cilj da nas dekoncentrišu.

- Ako se samo bude igrala košarka, mislim da smo bolji, što smo i pokazali tokom sezone i zato želimo i zahtevamo potpunu regularnost - naglasio je kapiten crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komi

    15. jun 2014 | 18:52

    pa ti vec dizes tenziju simonovicu vec optuzujes partizan za smisljenu provokaciju i ostale gluposti a kad je blazic skako po bertansu ko majmun i ceko kontak a naravno sudija jedva cekao da sudi to nije bila provokacija, punim mi vas je k..c takvih postenih ko ti i covic i kompanija u tom fmpu.

  • Dragisa

    15. jun 2014 | 19:10

    Ti si igrac za trecu ligu, tesko nasoj kosarci kada ovaki igraci daju izjave za novine.....

  • DV

    15. jun 2014 | 18:32

    Jel to onaj kapiten sto se raduje kao malo dete kad postigne trojku 5 na 3, a Bogdanovic daje trojku sa 9 metara preko 4 ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA