SRBIJA POZDRAVILA FEDORA: Poslednji Imperator postao počasni predsednik MMA saveza naše zemlje! (VIDEO)

Pred početak „Tesla Fighting Championship 4 – Slovenska bitka“, Vladimir Gagić uručio je specijalno priznanje legendarnom MMA borcu iz Rusije

  • 0

Srbija zna da pozdravi prijatelja, brata, legendu! Najbolji MMA borac u istoriji ovog sporta Rus Fedor Emelianenko uz gromoglasne ovacije dočekan je u dvorani u Pančevu u kojoj je održan humanitarni turnir „Tesla Fighting Championship 4 – Slovenska bitka“!

"Poslednji Imperator" je pred početak ovog MMA spektakla dobio posebno priznanje, počasnog predsednika MMA saveza Srbije, a plaketu mu je uručio generalni menadžer turnira Vladimir Gagić.

- Zdravo bratska Srbijo - započeo je Fedor svoje obraćanje publici u pančevačkoj Hali sportova.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Srbiju. Drago mi je što prisustvujem ovom turniru, a naročito jer svi prihodi od ulaznica idu u humanitarne svrhe. Naši narodi su kroz istoriju imali bratski odnos, a nadam se da će se tako i u budućnosti nastaviti i da nikada nećemo biti rivali, osim na sportskim igralištima - rekao je Fedor uz oduševljenje i snažan aplauz publike.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA